Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Σκάνδαλο με την κακοποίηση του γιου της – Ο πρώην της κατηγορεί τον πατέρα της (pics)

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Σκάνδαλο με την κακοποίηση του γιου της – Ο πρώην της κατηγορεί τον πατέρα της (pics)

Το γύρο του κόσμου κάνει εδώ και λίγες ώρες η είδηση ότι ο Τζέιμι Σπίαρς, πατέρας της διάσημης τραγουδίστριας Μπρίτνεϊ Σπίαρς, κακοποίησε το 13 χρονο γιο της.

Την καταγγελία έκανε ο πατέρας των αγοριών της τραγουδίστριας, Κέβιν Φέντερλαϊν, ο οποίος πήγε στις 25 Αυγούστου στο αστυνομικό τμήμα και είπε ότι ο πρώην πεθερός του χτύπησε το 13χρονο γιο του, την ώρα που την επιμέλεια και την ευθύνη των παιδιών είχε η Μπρίτνεϊ.

Aμέσως μετά τον ξυλοδαρμό, η Σπίαρς πήρε τους δυο γιους της από το σπίτι του πατέρα της και πήγαν στο δικό τους σπίτι, ενώ αργότερα τα πήρε ο πατέρας του Κέβιν. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες η αστυνομία ερευνά την καταγγελία για την κακοποίηση του 13χρονου από τον παππού του. Η διάσημη τραγουδίστρια και οΚέβιν Φέντερλαϊν παντρεύτηκαν το 2004 και χώρισαν το 2007, ωστόσο στο μικρό διάστημα που έμειναν παντρεμένοι απέκτησαν δυο γιους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Great time at Disneyland today …. but I don’t remember ever getting that wet on splash mountain 🏔!!! Geeez …. anyhow my boys are older now, so they don’t like their picture taken ever… so I was thrilled today when they said SURE !!!!! Such a great place !!!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears) στις

Η αποκάλυψη αυτή έγινε λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστή μια άλλη είδηση η οποία αφορά την κηδεμονία των παιδιών τους. Σύμφωνα με το TMZ, o Φέντερλαϊν θα έχει πλέον τα παιδιά το 70% του χρόνου τους, ενώ η Μπρίτνεϊ θα βρίσκεται υπό επιτήρηση όταν θα έχει τους δύο γιους τους, το 13χρονο Σον και το 12χρονο Τζέιντεν.

Πηγή: cnn.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ