Ελένη Βαΐτσου – Γιάννης Αποστολάκης: Είναι αυτός ο νέος έρωτας στη showbiz; (pics)

Ελένη Βαΐτσου – Γιάννης Αποστολάκης: Είναι αυτός ο νέος έρωτας στη showbiz; (pics)

H ηθοποιός Ελένη Βαΐτσου και ο γνωστός σεφ Γιάννης Αποστολάκης ζουν έναν δυνατό έρωτα.

Tο ερωτευμένο ζευγάρι εθεάθη πριν από λίγες μέρες να κάνει διακοπές στα Κουφονήσια μαζί με τους γονείς του σεφ που επίσης βρίσκονται στο νησί. Η πρωταγωνίστρια του «Μπρούσκο» και ο γνωστός σεφ κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκονται στα φώτα της δημοσιότητας αποφεύγουν να μιλούν για τις σχέσεις τους.

Η τελευταία σχέση του Γιάννη Αποστολάκη που έγινε γνωστή ήταν με την τραγουδίστρια Ελισάβετ Σπανού, από την οποία χώρισε το 2016. Όσο για την Ελένη Βαΐτσου, είναι γνωστό ότι επί χρόνια διατηρούσε μια on-off σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της στο «Μπρούσκο», Ανδρέα Γεωργίου.

Η Ελένη Βαΐτσου είναι πολύ χαρακτηριστικό ότι όσα χρόνια έβγαινε με τον Ανδρέα Γεωργίου δεν παραδέχτηκε ποτέ την ύπαρξη αυτής της σχέσης. Κι αυτό δείχνει το πόσο διακριτική είναι και πόσο θέλει να προστατεύσει την προσωπική της ζωή από τη δημοσιότητα και τα αδιάκριτα βλέμματα. Όπως λένε οι πληροφορίες, με το νεαρό και πολύ γοητευτικό σεφ γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και το αμοιβαίο ενδιαφέρον τους ήταν άμεσο.

Ξεκίνησαν να βγαίνουν διερευνητικά στην αρχή και πλέον είναι βέβαιοι ότι η σχέση τους πατάει σε γερά θεμέλια γι’ αυτό και έκαναν τις κοινές τους διακοπές με τους γονείς εκείνου, οι οποίοι σύμφωνα με το Ciao φέρονται να είναι ενθουσιασμένοι με την Ελένη.

Ο σεφ που γνωρίσαμε για πρώτη φορά στο πρώτο Master Chef έγινε θέμα πριν από λίγους μήνες στα ΜΜΕ καθώς ο πατέρας του έγινε Υπουργός Άμυνας. Και μιλάμε φυσικά γιο τον Ευάγγελο Αποστολάκη. Κρατώντας πάντα χαμηλό προφίλ, χωρίς ωστόσο αυτό να τον απομακρύνει από την μικρή οθόνη, ο Γιάννης Αποστολάκης έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να έχει την δική του θέση στις τηλεοπτικές κουζίνες και στα ριάλιτι μαγειρικής, αποδεικνύοντας πως ήταν και είναι μία «ήρεμη» δύναμη.

Ο Γιάννης Αποστολάκης έγινε γνωστός, λοιπόν, από τον πρώτο κύκλο του Master Chef ο οποίος προβλήθηκε το 2010. Ο γιος του πρώην Υπουργού Αμυνας είχε φτάσει μάλιστα μέχρι τον τελικό, ωστόσο τότε την πρωτιά είχε πάρει ο Ακης Πετρετζίκης.

Ο Γιάννης Αποστολάκης μετά το Master Chef ξεκίνησε τις εμφανίσεις του σε απογευματινές εκπομπές διατηρώντας την δική του στήλη μαγειρικής. Οι εκπομπές Jοy, Join Us και Dot είναι οι εκπομπές στις οποίες έχει μοιραστεί τις συνταγές του με το κοινό. Βέβαια ο ίδιος είχε γίνει θέμα συζήτησης πριν περίπου 4 χρόνια, όταν είχε συμμετάσχει με μουσικό σόου του ΜΕGΑ. Τότε ο αγαπητός σεφ είχε πάρει μέρος στο Just the 2 of us, όπου με την βοήθεια της τραγουδίστριας Ελισάβετ Σπανού καλούνταν κάθε Βδομάδα να ερμηνεύσει ένα τραγούδι και να κριθεί γι’ αυτό.

Ο Γιάννης Αποστολάκης μπορεί να μην βγήκε ούτε και από αυτό το ριάλιτι νικητής, αλλά βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της παρτενέρ του με την οποία σύναψαν σχέση τότε. Η σχέση τους κράτησε έναν χρόνο, καθώς το 2015 το πρώην ζευγάρι αποφάσισε διακριτικά να χωρίσει, χωρίς να κάνει καμία δήλωση. Πέρα από τις εμφανίσεις του στην τηλεόραση πάντως, ο Γιάννης Αποστολάκης δεν εγκατέλειψε τον αγαπημένο του χώρο, την κουζίνα του εστιατορίου, όπου δημιουργούσε και εξελισσόταν.

Το 2018, ο ανέλαβε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο στην εκπομπή των «Θαλασσόλυκων» του ΣΚΑΪ, όπου μαζί με τον Γιάννη Δρυμωνάκο και Κάλια Ελευθερίου ανακάλυψαν τις μαγικές γωνιές των νησιών μας με μόνο μεταφορικό μέσο ένα ιστιοπλοϊκό.

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ