Αμπατζόπουλος για Μπακοδήμου: «Να έχω σχέση με τη… μάνα μου;»

Αμπατζόπουλος για Μπακοδήμου: «Να έχω σχέση με τη… μάνα μου;»

Αυτή είναι η αλήθεια!

Ο Τζόνια Αμπατζόπουλος αποκάλυψε για πρώτη φορά αν είχε σχέση με την Μαρία Μπακοδήμου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο πρώην παίκτης του Power of love, μίλησε για όλους και για όλα, μεταξύ άλλων και για τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα.

«Πρώτο μου μέλημα, όταν δήλωσα συμμετοχή στο Power of Love, δεν ήταν για να αγαπηθώ και να αγαπήσω, αλλά για να αναδείξω τον εαυτό μου. Για την Νέρτζη ένιωσα μια έλξη, δεν είχαμε καμία επαφή μετά το παιχνίδι. Δεν με ακολουθεί ούτε στο Instagram, δεν ξέρω για ποιο λόγο. Ήταν άσχημος ο χωρισμός μας.

Ένας λόγος που με έκανε να ξαναπάω στη Μυτιλήνη μετά από 10 χρόνια ήταν ο Πάνος… Πήγα, είδα που είναι, γνώρισα τη μητέρα του. Μιλήσαμε γι’ αυτόν, μας λείπει πάρα πολύ… Άφησα τα λουλούδια, τα δάκρυά μου εκεί. Δεν μπορεί να ξαναγυρίσει ο Πάνος, αλλά θα είναι πάντα στην καρδιά μας. Συγκινούμαι πάρα πολύ.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που συναντούσα τη Μαρία Μπακοδήμου στο Power of Love. Την είχα ξανασυναντήσει στο ΦΜ Live, τη θυμάμαι πάρα πολύ καλά, εκείνη δεν με θυμόταν καθόλου… Να έχω σχέση τώρα με τη… μητέρα μου; Και από σεβασμό και μόνο… Ακούω κάτι χαζομάρες τέτοιες… Όχι, δεν είχα ποτέ σχέση με τη Μαρία… Αν είναι δυνατόν… Μόνο που το λέω μου φεύγει το καφάσι».

Πηγή: Youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ