Λιάγκας: Η αποκάλυψη για τον τσακωμό με την Κολέτσα – «Είχαμε σφαχτεί»

Τι συνέβη;


Λιάγκας: Η αποκάλυψη για τον τσακωμό με την Κολέτσα – «Είχαμε σφαχτεί» | to10.gr

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε την αποκάλυψη για τον τσακωμό του με την Χριστίνα Κολέτσα, λέγοντας πως «είχαν σφαχτεί»!

Ο παρουσιαστής μίλησε ανοιχτά για το θέμα στην εκπομπή του στον ΣΚΑΪ!

Η Χριστίνα Κολέτσα είχε έρθει σε ρήξη με τον Γιώργο Λιάγκα όταν είχε προσκληθεί από τον παρουσιαστεί για το Late Night και τώρα μάθαμε τι συνέβη, σύμφωνα με τα όσα είπε ο ίδιο στην εκπομπή του.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είχαμε σφαχτεί κάποια στιγμή, όταν ήρθε στο late night. Τότε ήταν στο Nomads, είχε έρθει τότε και την ρώτησα, είχα διαβάσει σε συνέντευξη που είχε δώσει ότι υπήρχε οικογενειακή βία στο σπίτι όταν ήταν μικρή. Τη ρώτησα, λοιπόν, κι εγώ αν η οικογενειακή βία ήταν λεκτική ή και σωματική.

Νομίζω ότι ήταν μια σωστή ερώτηση, θα την έκανε ο οποιοσδήποτε. Παρεξηγήθηκε, λοιπόν, εκείνη και μου λέει “εγώ δεν θέλω να μιλήσω για τέτοια θέματα, θέλω να μιλήσω μόνο για το Nomads”.

Και της είπα “βρε Χριστίνα μου, όταν έρχεσαι σε μια εκπομπή πρέπει να μιλήσουμε για όλα. Δεν γίνεται να μιλήσεις μόνο για το Nomads”. Και της είπα ότι επειδή δεν είναι έτοιμη να μιλήσει, καλύτερα να κάνουμε κάποια άλλη στιγμή τη συνέντευξη.

Δεν την κάναμε ποτέ. Και μετά βγήκε και είπε ότι “με έδιωξε ο Λιάγκας”, εγώ δεν την έδιωξα ποτέ. Απλώς συμφωνήσαμε ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να γίνει η συνέντευξη. Μετά τα βρήκαμε, ανταλλάξαμε μηνύματα και είναι όλα καλά».

Πηγή: Youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο