Η Μαρία Κορινθίου παίζει με τα εσώρουχά της σε ένα πολύ καυτό βίντεο

Η Μαρία Κορινθίου παίζει με τα εσώρουχά της σε ένα πολύ καυτό βίντεο

Στο μοτίβο που κατευθύνθηκαν όλες της οι αναρτήσεις το φετινό καλοκαίρι, η Μαρία Κορινθίου συνεχίζει αυτή τη φορά με ένα βίντεο-πρόκληση.

Ως πρόκληση μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό το βίντεο της Μαρίας Κορινθίου. Πρόκληση όχι μόνο επειδή προκαλεί και προσκαλεί τη φαντασία. Αλλά και γιατί ως τέτοιο φτιάχτηκε. Η Μαρία είναι μαζί με την Τόνια Σωτηροπούλου δύο πρόσωπα που συνεργάζονται με το ίδιο brand εσωρούχων και μπήκαν σε ένα challenge που οδήγησε σε δύο καυτά βίντεο.

Πρώτα ήταν η Τόνια Σωτηροπούλου που έκανε τα σκέρτσα της φορώντας τα μαύρα εσώρουχα της εταιρείας. Σε κάποια στιγμιότυπα μάλιστα κούμπωνε και ξεκούμπωνε το σουτιέν της για να κάνει ακόμα πιο σέξι το αποτέλεσμα. Στο σχόλιο του βίντεο προκαλεί τη Μαρία Κορινθίου να κάνει κάτι αντίστοιχο.

H Κορινθίου δεν δείλιασε και απάντησε ανεβάζοντας ψηλότερα τον πήχη. Κι αυτό γιατί έστησε το απόλυτο φελινικό σκηνικό. Άσπρες κουρτίνες, εκείνη με μαύρα εσώρουχα να κουνιέται ανάμεσα τους και να κατεβάζει περιπαικτικά τις τιράντες του σουτιέν της και πολύ ναζιάρικη διάθεση. Βγαλμένη από σκηνή ψευδαίσθησης σε ταινία ευρωπαϊκού σινεμά και σαφώς πολύ κοντά στις φαντασιώσεις του Φελίνι.

Ούτως ή άλλως τους τελευταίους μήνες η Μαρία ποστάρει ανελλιπώς τέτοιου είδους φωτογραφίες, οπότε το βίντεο έρχεται να προστεθεί στη μεγάλη αλυσίδα παραισθήσεων.

Πηγή: www.eleftherostypos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ