Οι νέες αποκαλύψεις της Ντέμι Μουρ και η αντίδρασή του Κούτσερ: «Πάρτε με τηλέφωνο για την αλήθεια»

Οι νέες αποκαλύψεις της Ντέμι Μουρ και η αντίδρασή του Κούτσερ: «Πάρτε με τηλέφωνο για την αλήθεια»

Γιατί κατηγορεί τον πρώην σύζυγό της η ηθοποιός; «Πάρτε με τηλέφωνο για την αλήθεια», απαντά εκείνος

«Φωτιά» φαίνεται πώς έχει βάλει στη σχέση της Ντέμι Μουρ με τον πρώην σύζυγό της, Άστον Κούτσερ, η αυτοβιογραφία της «Inside Out»- που μόλις κυκλοφόρησε. Η 56χρονη ηθοποιός έχει φέρει στο φως πολλές λεπτομέρειες από τον ιδιωτικό τους βίο, στη διάρκεια της σχέσης και του γάμου τους (από το 2005 ως του 2013).

Η Μουρ, βασικά, προχώρησε στην αποκάλυψη ενός μυστικού που όλα αυτά τα χρόνια είχαν φροντίσει οι πρώην να κρατήσουν μυστικό: την εγκυμοσύνη και την αποβολή της. Για τη δυσάρεστη αυτή εμπειρία που βίωσε και το πως επηρρέασε την ψυχολογία της, η Μουρ μίλησε και στην εκπομπή Good Mooring America -μέσα πό την οποία, μάλιστα, μοιράστηκε και μια σπάνια φωτογραφία της με τη φουσκωμένη κοιλιά.

Στη δημοσιότητα, όμως, με αφορμή το βιβλίο, ήρθαν κι άλλες λεπτομέρειες της ζωής τους: οι απιστίες, το ομαδικό σεξ, αλλά και η στάση που κράτησε ο Κούτσερ όταν η Μουρ μετά την αποβολή άρχισε να καταρρέει ψυχολογικά – και να πίνει ξανά.

Η ηθοποιός κριτικάρει τον πρώην σύζυγό της για τη φωτογραφία της με τα εσώρουχα που κάποτε είχε δημοσιεύσει εκείνος στα social λέγοντας ότι την «ντρόπιασε». Στις σελίδες του βιβλίου της ανακαλεί εκείνη τη στιγμή, πίσω το 2009 και περιγράφει ότι ο Κούτσερ συχνά τραβούσε φωτογραφίες της στις οποίες ήταν μεθυσμένη. Τότε, όπως λέει η ίδια, είχαν ξεκινήσει ξανά τα προβλήματά της με τον αλκοολισμό και ο Κούτσερ το έβρισκε διασκεδαστικό να τη φωτογραφίζει σε τέτοια κατάσταση:

«Ήταν λίγο μπερδεμένο. Ο Άστον με είχε οδηγήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Ωστόσο, όταν ξεπερνούσα τα όρια, για να μου δείξει πώς ένιωθε μου έδειχνε τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει το προηγούμενο βράδυ με εμένα να έχω σκύψει πάνω από την τουαλέτα. Τότε έμοιαζε μ’ ένα καλοπροέραιτο αστείο, αλλά τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν ντροπή».

Η αντίδραση του Κούτσερ  

Εν μέσω όλων αυτών των αποκαλύψεων, ο Άστον Κούτσερ θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα. Και έσπευσε να κάνει σαφή τη θέση του μ’ ένα tweet με υπονοούμενο:

«Ήμουν έτοιμος να πατήσω το κουμπί για ένα πραγματικά δηκτικό σχόλιο. Και μετά είδα τον γιο μου, την κόρη μου και τη σύζυγό του και το διέγραψα», ενώ συμπλήρωσε το tweet του μ’ ένα γνωμικό: «η ζωή είναι ωραία».

Όμως, ο ηθοποιός δεν έμεινε εκεί. Έστειλε ένα ακόμα μήνυμα στο οποίο καλεί τους θαυμαστές τους να επικοινωνήσουν μαζί του για να μάθουν την αλήθεια. Μάλιστα, στο tweet του δίνει κι ένα αριθμό τηλεφώνου, στο οποίο απαντά ένα μαγνητοσκοπημένο μήνυμα που όμως δεν απαντά σε τίποτα.

Αν και η Ντέμι Μουρ υποστηρίζει ότι ενημέρωσε τον πρώην σύζυγό της για το περιεχόμενο του βιβλίου και ξεκαθαρίζει ότι αυτή είναι η δική της οπτική, φαίνεται από τις αντιδράσεις του Κούτσερ ότι αυτή η ιστορία δεν θα σταματήσει εδώ.

Πηγή: peoplegreece.com

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ