Βαλεντίνο Ρόσι : Η Ιταλίδα Μπρουκ Σιλντς του έκλεψε την καρδιά! (pics)

Βαλεντίνο Ρόσι : Η Ιταλίδα Μπρουκ Σιλντς του έκλεψε την καρδιά! (pics)

Η εντυπωσιακή Φραντσέσκα Σοφία Νοβέλο, επονομαζόμενη ως και η Μπρουκ Σιλντς της Ιταλίας, αποτελεί τη νέα κατάκτηση του Ιταλού πιλότου.

Οι περισσότεροι θα θυμάστε την ηθοποιό Μπρουκ Σιλντς, που τις δεκαετίες του ’70, του ’80 και του ’90 έκανε αξιόλογη καριέρα, κοσμώντας παράλληλα αρκετά εξώφυλλα σε περιοδικά κι εφημερίδες παγκοσμίως.

Μάλιστα το πανέμορφο πρόσωπο της 52χρονης σήμερα Μπρουκ της είχε προσδώσει το παρατσούκλι «αιώνια παρθένα», καθώς εξέπεμπε μια απαράμιλλη αθωότητα. Ετσι ως αρκετά προχωρημένη ηλικία η μητέρα δύο παιδιών Σιλντς θεωρούταν ότι δεν έχει χαρίσει σε κανέναν άνδρα ό,τι… πολυτιμότερο είχε.

Κι ενώ δύσκολα θα περίμενε κανείς να βγει ξανά ένα τέτοιο πρόσωπο στο προσκήνιο, ήρθε η… δίδυμη της Μπρουκ Σιλντς Φραντσέσκα Σοφία Νοβέλο να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά!
Σύμφωνα μάλιστα με όσα γράφονται στον Τύπο, η 24χρονη καλλονή έχει ήδη προλάβει να κλέψει την καρδιά του Βαλεντίνο Ρόσι!

Αν οι φήμες (που μέχρι στιγμής δεν διαψεύδονται) ισχύουν, τότε η Φραντσέσκα θα γίνει το τρίτο μοντέλο που θα συνάπτει σχέση με τον «γιατρό» του Moto GP, καθώς προηγήθηκαν οι Λίντα Μορσέσλι (κορίτσι του Φερνάντο Αλόνσο τη δεδομένη στιγμή) και Ρομπέρτα Τιρίτο (προ ολίγων μηνών).

Η γλυκύτατη Μιλανέζα φέρεται να πέρασε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο με τον Ρόσι, αναρτώντας μάλιστα ένα βίντεο στο Instagram Stories, στο οποίο φαίνεται ο μικρός αδελφός ο Βαλεντίνο Ρόσι.

Αντε γιατρέ, κάνε το επίσημο. Το κορίτσι το αξίζει!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ