Τα «πυρά» της Σοφίας Μουτίδου εναντίον του Next Top Model. Η αινιγματική ανάρτηση της Έλενας Χριστοπούλου (vid)

Τα «πυρά» της Σοφίας Μουτίδου εναντίον του Next Top Model. Η αινιγματική ανάρτηση της Έλενας Χριστοπούλου (vid)

Η Σοφία Μουτίδου απασφάλισε εναντίον του GNTM και όσα είπε σχολιάστηκαν στο Πρωινό.

Κάθε δοκιμασία και ξέσπασμα, κάθε επεισόδιο και σχόλια, είναι το φετινό GNTM. Μετά την «ταραχή» του Γιώργου Λιάγκα για την εμφάνιση της Κατερίνας Πεφτίτση στην παραλία, ήρθε το επεισόδιο με τη δοκιμασία που απαιτούσε από τα υποψήφια μοντέλα να περπατήσουν σε μία κάθετη πασαρέλα από ύψος 5 ορόφων ως το ισόγειο που αναστάτωσε ως τηλεθεάτρια την Σοφία Μουτίδου. Η δοκιμασία είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση της Κατερίνας (της ίδια Κατερίνας που έκανε τον Γιώργο Λιάγκα να προβεί σε σχόλια που δε θέλαμε να ακούσουμε στην τηλεόραση) και της Πόπης που δε μπόρεσαν να ανταποκριθούν στο concept.

Και το concept δεν ήταν απλό, ήταν να κάνεις καταρρίχηση από ύψος 5 ορόφων, όχι κοιτάζοντας τον τοίχο και όχι έχοντας το σώμα σου παράλληλα με αυτό. Ήταν να κάνεις καταρρίχηση κοιτώντας το έδαφος και κρατώντας το σώμα σου κάθετα στον τοίχο. Και φυσικά δε μιλάμε για τοίχο αναρρίχησης με βοηθητικά πιασίματα αλλά έναν κανονικό τοίχο.

Σε περίπτωση που δεν έχεις κάνει ποτέ αναρρίχηση (και ακολούθως καταρρίχηση) να σε ενημερώσω ότι χρειάζονται πολλές φορές, πολλές επαναλήψεις για να πείσεις τον εγκέφαλό σου ότι είσαι απόλυτα ασφαλής. Χρειάζεται κόπος για να μην πάθεις πανικό από το ύψος στο οποίο θα φτάσεις. Δεν είναι όλα αυτόματα ή μάλλον ακριβώς επειδή το ένστικτο επιβίωσής σου είναι κάτι εντελώς αυτόματο, η πρώτη φορά που λες στον εαυτό σου να το βάλει στην άκρη ηθελημένα, είναι πάντα δύσκολη. Για πολλά από τα κορίτσια αυτή ήταν η πρώτη φορά.

Βλέποντας το επεισόδιο η Σοφία Μουτίδου αποφάσισε να καταγράψει τις σκέψεις της σε ένα video στο κανάλι της στο YouTube και στους λογαριασμούς της στα social media. Η γλώσσα της σκληρή, οι χαρακτηρισμοί της έντονοι, η απόφασή της για το επεισόδιο αμετάκλητη. Αυτό που είχε δει το βίωσε ως κάτι άθλιο. Και γνωστή για τη σχέση της με το κοινό της στο οποίο πάντα μιλά με τον δικό της ευθύ τρόπο, αποφάσισε να το πει.

«Αυτό το άθλιο επεισόδιο που δεν ξέρω από πού να το πιάσω. Που βάζουν τα κορίτσια να κρεμαστούν από πάνω, χωρίς να σκέφτονται αν κάποιας η καρδιά δεν θα αντέξει. Όταν γύρισε η Πόπη και είπε «δεν μπορώ, η καρδιά μου. Υπάρχει περίπτωση να πάθω κάτι;» και ο άλλος δίπλα με τριάντα χρόνια ιατρική πείρα είπε: «Όχι καλέ». Και μετά κατέβηκε κάτω, της λέει αυτή η σιχαμένη ξανθιά κυρία με τα κοντά μαλλιά που συμμετέχει, δεν ξέρω πώς την λένε, «Τώρα η καρδιά σου πώς είναι; αχ μωρέ παιδάκι μου».

Κι αυτή με άλλο επιστημονικό κριτήριο έβαλε το χέρι της πάνω από την μπλούζα της άλλης που κόντεψε να πεθάνει και της είπε «Αχ ρε μωρό μου». Και η άλλη η ψεύτρα η Ηλιάνα που γυρνάει και λέει «Αχ δεν έπρεπε να της μιλήσεις». Ο Σκουλός είπε τη μ@@@@α τη μεγάλη. «Ένα μικρό βήμα στην ταράτσα, ένα μεγάλο βήμα στο σπίτι του GNTM». Γιατί το σπίτι του GNTM είναι και η ευκαιρία της ζωής τους, θα έρθουν μετά τα συμβόλαια με τη Vogue σωρό, θα αλλάξει η ζωή των ίδιων και των οικογένειών τους. Βάλτε τα παιδάκια σας να σκαρφαλώσουν στις ταράτσες. Δεν το πιστεύω το επεισόδιο αυτό», είπε μεταξύ άλλων η Σοφία Μουτίδου.

«Δεν έχει πλάκα όταν ο άλλος φοβάται. Δηλαδή να είναι κριτήριο όποιος θέλει να γίνει μοντέλο να περπατήσει ανάποδα από μια ταράτσα. Που βοηθάει αυτό στην πασαρέλα δεν κατάλαβα. Συγχαρητήρια στην Πόπη και την Κατερίνα από τα βάθη της καρδιάς μου που είπαν όχι στο παράλογο. Μοντέλα να γίνουν, αλλά γιατί να είναι υποψήφιες μελλοθάνατες για 3 λεπτά. Σοκ», σημείωσε η ηθοποιός.

Τα όσα είπε η ηθοποιός σχολιάστηκαν στο Πρωινό τονίζοντας ότι τα κορίτσια που συμμετέχουν στο GNTM γνωρίζουν ότι θα περάσουν έντονες δοκιμασίες, ενώ διαφώνησαν στο πώς θα έπρεπε να αντιδράσουν τόσο η coach των μοντέλων, Έλενα Χριστοπούλου όσο και μέλη της κριτικής επιτροπής, αν διαφωνούσαν με τη δοκιμασία.

Εντωμεταξύ η Έλενα Χριστοπούλου δεν σχολίασε δημόσια τα όσα ακούστηκαν για το πρόγραμμα ή το πρόσωπό της από την ηθοποιό. Πριν από 13 ώρες, ωστόσο και αφού είχε αναπαραχθεί ήδη το video της Σοφίας Μουτίδου, επέλεξε να ανεβάσει μια φράση σε Insta Story της που θα μπορούσε να αποτελέσει «απάντηση» σε κάθε προηγούμενο, τωρινό και επόμενο «ξέσπασμα» οποιουδήποτε για το GNTM και όχι μόνο. «Σταματά να δημιουργείς δράμα, δεν είσαι ο Σαίξπηρ», έγραψε η Έλενα Χριστοπούλου και σε όποιον και να απευθυνόταν το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με την οργή της Μουτίδου.

Πηγή: ladylike.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ