Ηθοποιός πετυχημένης σειράς των 90’s θα πρωταγωνιστήσει σε ερωτική ταινία: «Μου άρεσε το σενάριο» (pic)

Ηθοποιός πετυχημένης σειράς των 90’s θα πρωταγωνιστήσει σε ερωτική ταινία: «Μου άρεσε το σενάριο» (pic)

Από νεανική κωμωδία σε ερωτική ταινία, δεν το λες και συνηθισμένη διαδρομή για μία «ηθοποιό»

Μπορεί κάποτε να έπαιζε σε ένα πετυχημένο νεανικό sitcom που προβαλλόταν απο το ABC και το Disney Channel, ωστόσο το κοινό στο οποίο απευθύνεται πλέον είναι… πολύ διαφορετικό.
Ο λόγος για την Maitland Ward που, σύμφωνα με τη New York Post, ετοιμάζεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της, πρωταγωνιστώντας στο πρώτο της πορνό, με τίτλο «Drive».

Η 42χρονη κοκκινομάλλα ηθοποιός, που είχε υποδυθεί την «Ρέιτσελ ΜακΓκουάιαρ» στην νεανική σειρά «Boy Meets World» τη δεκαετία του ’90, είπε στο Touch Weekly ότι αποφάσισε να πει το «ναι» στην πρόταση να πρωταγωνιστήσει σε πορνό όταν…. διάβασε το σενάριο και διαπίστωσε ότι ήταν εξαιρετικά καλογραμμένο.

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα υπήρχε καποια τόσο προσεγμένη παραγωγή στη βιομηχανία ταινιών για ενήλικες. Διάβασα το σενάριο και εντυπωσιάστηκα. Υπάρχουν τόσο πολλά θέματα, και ο χαρακτήρας που υποδύομαι είναι πολύ διαφορετικός απ’ ο,τιδήποτε έχω κάνει μέχρι σήμερα», είπε η Ward αναφορικά με το Drive, που θα είναι ουσιαστικά μια «μίνι σειρά» με πέντε επεισόδια.

H Ward ανακοίνωσε το νέο της project στο Instagram, σοκάροντας πολλούς από τους ακόλουθούς της. Η συντριπτική πλειοψηφία ωστόσο αντέδρασε με ενθουσιασμό, κι αυτό δεν είναι καθόλου παράξενο, αφού πολλοί από τους 718 χιλιάδες followers της σέξι ηθοποιού ανήκουν στο ανδρικό φύλο, και την ακολουθούν λόγω των σέξι φωτογραφιών που ανεβάζει τακτικά στη σελίδα της.

Στo «Drive», η 42χρονη θα υποδυθεί μια «αθώα» γυναίκα που ξεκινάει να βγαίνει από το καβούκι της και να διευρύνει τα όρια της σεξουαλικότητάς της. Την σκηνοθεσία ανέλαβε η βετεράνος πορνοστάρ Kayden Kross.

H Ward έπαιξε στις τελευταίες δύο σεζόν του «Boy Meets World», μια πολύ δημοφιλή σειρά στις ΗΠΑ που έκανε πρεμιέρα το 1993 και ολοκληρώθηκε το 2000. Η σειρά προβλήθηκε και στο Disney Channel την περίοδο 2000-2007 και ξανά το 2014.


Όπως παραδέχτηκε, η ιδέα του πορνό «γυρνούσε» στο μυαλό της εδώ και αρκετό καιρό, και όταν επιτέλους της έγινε η πρόταση και διάβασε το σενάριο ενθουσιάστηκε. Αυτό που της αρέσει περισσότερο σχετικά με τη συγκεκριμένη παραγωγή είναι πως έχει υπόθεση και αποπνέει ερωτισμό, κάτι που τη διαφοροποιεί από τα προχειροφτιαγμένα πορνό, που εστιάζουν μόνο στο σεξ.

Όσο για τους haters, η 42χρονη απαντά ότι «δεν δίνει δεκάρα τι πιστεύουν». «Είμαι αυτή που είμαι, έχω ωριμάσει πια», αναφέρει χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/B2NeA3ZnRpu/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B1rwefInDId/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix

Πηγή: Pronews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ