Οι τοξικές σχέσεις που κάνουν τα ζώδια

Τι έχουμε εδώ; Μήπως έχουμε επαναλαμβανόμενα μοτίβα, από τα οποία δεν μπορούμε να ξεφύγουμε;


Οι τοξικές σχέσεις που κάνουν τα ζώδια | to10.gr

Όλοι οι άνθρωποι κάνουμε σχέσεις. Μερικές είναι καλές, μερικές όχι. Αλλά κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν ζήσει ποτέ καλή σχέση. Ή μπορεί να έζησαν στιγμές. Σύντομα, όμως, βλέπουμε το αληθινό πρόσωπο του ανθρώπου που έχουμε δίπλα μας, και δεν είναι τόσο όμορφο. Κάποιοι άνθρωποι έχουν, δυστυχώς, βρει τον “τύπο” τους, και αυτός ο τύπος πρέπει άμεσα να αλλάξει, επειδή δεν τα βλέπουμε καλά τα πράγματα…

Κριός: O Ανώριμος
Οι Κριοί είναι ανεξάρτητοι, παιχνιδιάρηδες και αυθόρμητοι. Και αυτό τραβάει εξίσου χαλαρούς ανθρώπους κοντά τους. Μόνο που οι Κριοί είναι ένα οργανωμένο χάος. Είναι κρίμα να χάνονται στο ανώριμο χάος του κάθε τυχαίου…

Ταύρος: O Χειριστικός
Οι Ταύροι είναι σούπερ πιστοί και γλυκούληδες, και αυτό δυστυχώς τραβάει πάνω τους όλους τους λάθος ανθρώπους. Ανθρώπους που θέλουν να τους ελέγξουν, να σπάσουν την ενέργεια και το ηθικό τους, και που θέλουν να τους εκμεταλλευτούν για να περάσουν καλά, χωρίς να κοπιάσουν.

Δίδυμοι: Ο Κλειστός
Οι Δίδυμοι είναι φασαριόζοι και εξωστρεφείς. Παίζουν την επικοινωνία στα δάχτυλα, συνεπώς κάνουν υπέροχη γιν-γιανγκ σχέση με εσωστρεφή άτομα. Προσοχή, όμως: Εσωστρεφή, όχι απαίσιους ανθρώπους που χρησιμοποιούν την εσωστρέφεια ως δικαιολογία για την κακία τους.

Καρκίνος: Ο Προβληματικός
Δεν θέλει σχέση. Θέλει μια δεύτερη μαμά, και δυστυχώς την βρήκε στην πονόψυχη φύση του Καρκίνου. Δεν είσαι εκεί για να του κάνεις όλα τα χατίρια, Καρκίνε…

Λέων: Ο Χωρισμένος
Και όχι ο χωρισμένος που θέλει να ξαναφτιάξει την ζωή του. Όχι, όχι. Οι Λέοντες, επειδή είναι – όπως και να το κάνουμε – λαμπερά άτομα, τραβούν πάνω τους εκείνους τους χωρισμένους που απλά θέλουν να κάνουν σεξ και να βγάλουν μερικές selfie με το “νέο αμόρε”, για να την σπάσουν στην/ον πρώην τους.

Παρθένος: Ο Αχάριστος
Ναι, δεν έχει την απέραντη αγάπη του Καρκίνου να προσφέρει, έχει όμως κάτι πιο πρακτικό: τάξη και καθαριότητα. Αντικειμενικά, σε μια σχέση με έναν Παρθένο, δεν θα κάνεις και πάρα πολλές δουλειές, αλλά μπορείς να το αναπληρώσεις με το να του δείξεις ότι τον εκτιμάς. Δυστυχώς, οι σχέσεις του Παρθένου αποδεικνύουν ότι η ανθρώπινη αχαριστία είναι ατελείωτη.

Ζυγός: Ο Καιροσκόπος
Οι Ζυγοί είναι πολύ κοινωνικά ζώδια. Γνωρίζουν πολύ κόσμο, και καλό κόσμο. Συνεπώς, πολλές φορές τους γίνονται “βδέλλες” άτομα που απλώς φροντίζουν τον εαυτό τους και την ανέλιξή τους—με οποιονδήποτε δυνατό τρόπο.

Σκορπιός: Ο Μαμούχαλος
Ναι, το ξέρουμε ότι οι Σκορπιοί είναι πιο σπιτόγατοι από τα άλλα ζώδια. Αν βρουν μια καλή σχέση, θα προτιμούσαν πίτσα και καναπέ αντί για ποτό στο μπαρ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα τους φυλακίσεις κιόλας. Όπως φαίνεται, όμως, οι περισσότεροι θέλουν να ελέγχουν τον απρόβλεπτο Σκορπιό, να τον έχουν κλεισμένο μέσα…

Τοξότης: Ο Χαμένος
Εναλλακτικά, ο Ονειροπόλος. Έτσι αποκαλεί τον εαυτό του, επειδή το τελευταίο μεγάλο του όνειρο ήταν να σηκωθεί από το κρεβάτι για να πάει στο ψυγείο. Αλλά δεν το έκανε, επειδή βαριόταν—συγγνώμη, επειδή ονειρευόταν έναν καλύτερο κόσμο.

Αιγόκερως: Ο Άκυρος
Δυναμική προσωπικότητα ο Αιγόκερως, αλλά καρδιά μαρουλιού από μέσα. Και αρκεί να βρεθεί ο κατάλληλος επιτήδειος που θα το καταλάβει αυτό, για να καταστρέψει αυτό το περήφανο ζώδιο. Θα του πηγαίνει κόντρα στο οτιδήποτε, μέχρι να του τσακίσει το ηθικό.

Υδροχόος: Ο Βαρετός
Ο εγκληματικά βαρετός, όμως. Οι Υδροχόοι είναι παράξενα ζώδια, όλοι το ξέρουμε αυτό. Και μιλήσαμε πριν για γιν-γιανγκ σχέσεις, αλλά αυτό δεν έχει καν ζουμί για να το αναλύσεις. Οι Υδροχόοι είναι καταραμένοι να μπλέκουν με άτομα που δεν… μπορούν να ακολουθήσουν την λογική τους. Και το να μην γίνεται κατανοητός είναι δηλητήριο για τον Υδροχόο.

Ιχθείς: Ο Ανασφαλής
Ευαίσθητο ζώδιο, που του αρέσει να δίνει και την ψυχή του όταν ερωτευτεί. Είναι να απορείς, λοιπόν, που ένα σωρό ανασφαλείς επιτήδειοι φροντίζουν να παίρνουν επιβεβαίωση από τους Ιχθείς όλου του κόσμου;

Πηγή: www.in2life.gr

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο