Νίκος Κοκλώνης: Σοβαρό τροχαίο για τον παρουσιαστή

Νίκος Κοκλώνης: Σοβαρό τροχαίο για τον παρουσιαστή

Ο παρουσιαστής, Νίκος Κοκλώνης όπως και ο συνοδηγός του οχήματος είναι καλά στην υγεία τους.

Μόλις λίγους μήνες μετά το έμφραγμα που υπέστη ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης, κατά την διάρκεια πολύωρων γυρισμάτων της εκπομπής του, ο πρώην επιχειρηματίας το απόγευμα της Τετάρτης είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ereportaz, το όχημα του Νίκου Κολώνη συγκρούστηκε με συρμό του τραμ στην προσπάθεια του παρουσιαστή να κάνει παράνομη αναστροφή. Μαζί του στο πολυτελές του όχημα ήταν και ένας πολύ καλός του φίλος.

Το αυτοκίνητο έχει υποστεί μεγάλες ζημιές, το ευτύχημα, ωστόσο, είναι ότι τόσο ο Νίκος Κοκλώνης όσο και ο συνοδηγός χαίρουν άκρας υγείας.

Η περιπέτεια της υγείας του παρουσιαστή με το έμφραγμα

Όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος τηλεφωνικά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ένιωσε μεγάλη δυσφορία και εξάντληση κατά τα γυρίσματα της εκπομπής του. «Δεν ήθελα με τίποτα να ακυρωθεί το γύρισμα γιατί ήταν τόσοι καλεσμένοι και το κοινό… Αισθανόμουν ότι είχα την υποχρέωση να τελειώσει το γύρισμα.» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Ζαλίστηκα, λιποθύμησα, έπεσα και χτύπησα την μύτη μου πριν πάω στο στούντιο. Θεώρησα ότι δεν ήταν κάτι τόσο σημαντικό. Ξεκίνησα το γύρισμα, ώσπου με ειδοποιούν ότι είμαι γεμάτος αίματα…» συμπλήρωσε.

«Μόλις τέλειωσα το γύρισμα, μου έλεγαν όλοι να πάω στο νοσοκομείο. Δεν ήθελα, ήθελα να πάω σπίτι να κοιμηθώ. Αν πήγαινα δεν θα ξυπνούσα… Στο νοσοκομείο οι γιατροί μου είπαν ότι έπαθα έμφραγμα…» είχε αποκαλύψει τότε ο παρουσιαστής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ