Τα άστρα δείχνουν εφήμερες σχέσεις κι απιστίες – Ποιοι πρέπει να προσέχουν

Τα άστρα δείχνουν εφήμερες σχέσεις κι απιστίες – Ποιοι πρέπει να προσέχουν

Οι ημερήσιες προβλέψεις.

Την Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού έρχεται σε κόντρα με όψη αντίθεσης με τον Ουρανό ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου.

Ακατανόητη επιθυμία για ελευθερία και ανεξαρτησία επισκιάζει την ανάγκη για ουσιαστική αγάπη και συντροφικότητα. Επίσης, η τάση για εφήμερες, χωρίς βάθος ερωτικές σχέσεις, θα φέρει μέχρι και απιστίες, από το πουθενά. Ξαφνικά ανατρεπτικά γεγονότα, αναπάντεχες αντιδράσεις και απρόβλεπτες εντάσεις , θα πλήξουν τον ερωτικό τομέα.

Οφείλουμε άμεσα να τιθασεύσουμε αντισυμβατικές, παρορμητικές συμπεριφορές, επιθετικότητα και να κρατήσουμε τα προσχήματα. Επιπλέον, σύμφωνα με το oroskopos.gr, αποφεύγουμε περιττά έξοδα, που αργότερα μπορεί να μετανιώσουμε.

Εκείνοι που πρέπει να προσέχουν είναι οι σταθεροί του πρώτου δεκαημέρου.

Αναλυτικά:

Κριός: Ένα έντονο πάθος θα σε παρασύρει σε λάθος συμπεριφορές! Έρχονται οικονομικές ανατροπές και επίπονες ερωτικές εμμονές που οδηγούν σε λάθη!

Ταύρος: Ανατροπές έρχονται στην συντροφική ζωή! Τα ξαφνικά προβλήματα και οι ζημιές θα προκληθούν στο ερωτικό τομέα, λόγω αυθορμητισμού, ξεσπασμάτων και τάσης ανεξαρτησίας!

Δίδυμοι: Είσαι επιρρεπής σε εργασιακά λάθη που μπορούν να αποφέρουν αρνητικές συνέπειες και άγχος. Μην κάνεις αλλαγές στην εμφάνιση σου αυτήν την περίοδο!

Καρκίνος: Πρόσεξετην υπερβολικά παθιασμένη σου αλλά και ανώριμη προσωπικότητα σου στον έρωτα! Η επιφανειακή αυθόρμητη συμπεριφορά σου, θα χαλάσει την καλή σου φήμη και θα απωθήσει θαυμαστές!

Λέων: Όχι στην παρορμητική και απότομη συμπεριφορά σου στις οικογενειακές σου σχέσεις, γιατί θα έχεις αρνητικές συνέπειες.Προετοιμάσουγια αναπάντεχες δυσκολίες σε οικογενειακές καταστάσεις και πες όχι σε ένα αυθόρμητο πισωγύρισμα σε έναν έρωτα του παρελθόντος!

Παρθένος: Πρόσεξετι λες και σε ποιον το λες, μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες και μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά! Ετοιμάσου για πιθανές αρνητικές ξαφνικές ειδήσεις ή δυσάρεστες εντάσεις με τον κοινωνικό σου περίγυρο ή τα αδέρφια.

Ζυγός: Προσοχή χρειάζεται η τάση σου για σπατάλες! Μην παρασύρεσαι από ερωτικές, συναισθηματικές και σεξουαλικές τάσεις ανεξαρτησίας!

Σκορπιός: Παρασύρεσαι σε αρκετά λάθη λόγω υπερεκτίμησης δυνάμεων και παρορμητικότητας.Έρχονταιξαφνικές αλλά και επίπονες αλλαγές, ανατροπές και αναποδιές σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου και ιδίως σε έρωτα και χρήμα!

Τοξότης: Έντονη συναισθηματική εσωτερική ανησυχία σε καταβάλλει αρνητικά και σε αγχώνει! Σκέφτεσαι συνεχώς ανομολόγητα επικίνδυνα πάθη και πιθανόν να παρασυρθείς σε έναν παρασκηνιακό έρωτα που κινδυνεύει να αποκαλυφθεί!

Αιγόκερως; Η παρορμητική συμπεριφορά σε φίλους όπως και την τάση σου να προκαλείς συνεχώς, φέρνει εντάσεις και καυγάδες! Ανατροπές σε φιλικό τομέα αλλά και σε κάποια μεγάλα σου σχέδια!

Υδροχόος: Έχεις υπερβολική παρορμητικότητα στο τομέα της καριέρας και πιθανόν με αυτήν την συμπεριφορά, να πετύχεις το αντίθετο από αυτό που επιθυμείς. Κάποιες καταστάσεις στον επαγγελματικό σου χώρο, θα ανατρέψουν πολλά από τα δεδομένα και ιδίως όσον αφορά την κοινωνική σου εικόνα και καταξίωση!

Ιχθείς: Όχι στην υπέρμετρη αισιοδοξία και την ορμητικότητα για νέα πράγματα, γιατί δεν θα μπορέσεις να αντεπεξέλθεις όπως επιθυμείς. Ετοιμάσου για ξαφνικές ειδήσεις ή επαφές με δυσάρεστο χαρακτήρα, αλλά και για γκάφες σε μετακινήσεις λόγω βιασύνης.

Πηγή: eirinika.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ