Μάρτα: Η καυτή πρώην του Ρομπέρτο έριξε το instagram (pics)

Μάρτα: Η καυτή πρώην του Ρομπέρτο έριξε το instagram (pics)

Η Μάρτα Ντομίνγκες έχει τρελάνει κατά καιρούς το ανδρικό κοινό με τις φωτογραφίες της. Αυτή τη φορά... έριξε το instagram. Κυριολεκτικά!

Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες που έχουν περάσει ποτέ από τις ελληνικές… εξέρδρες. Η Μάρτα Ντομίνγκες, προκάλεσε αίσθηση και άφησε άφωνο το ανδρικό (και γυναικείο) κοινό με την άφιξή της στη χώρα μας. Η πρώην σύζυγος του Ρομπέρτο αποτελεί μία από τις ωραιότερες WAGs και το ίδιο ίσχυε και στην Ισπανία.

Μετά τον χωρισμό της από τον Ισπανό πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού η Μάρτα του έδωσε και κατάλαβε. Με τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram να παίρνει φωτιά από τις δημοσιεύσεις της. Ταξίδια σε όλο τον κόσμο, νέο αμόρε, κότερα, εξωτικές παραλίες, ημίγυμνες πόζες. Τα κάλη της εντυπωσίασαν το διαδίκτυο και κάθε της ανάρτηση μάζευε χιλιάδες Likes. Ενώ οι ακόλουθοί της είχαν ξεπεράσει τις 300.000!

Κι όμως, η Μάρτα δεν είναι πια μαζί μας… στα social media. Ο λογαριασμός της στο instagram δεν υπάρχει πια, ενώ ο καινούργιος που η ίδια δημοσίευσε, δεν έχει καμία φωτογραδία ακόμη. Την μπλόκαραν; Τις έριξαν τον λογαριασμό. Ή ήταν μια δική της απόφαση, για να… αποστασιοποιηθεί και να μην εκθέτει άλλο τη ζωή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

Οπως και να έχει, η Μάρτα δεν ήταν λίγες οι φορές που έβαλε φωτιά στο ελληνικό διαδίκτυο με τις αναρτήσεις της. Επιβεβαιώνοντας ότι αποτέλεσε μία από τις ωραιότερες γυναίκες που πέρασαν από τα ελληνικά γήπεδα.

Και μπορεί η ίδια να έσβησε όλες τις φωτογραφίες της, αλλά το… αρχείο που δημιουργήθηκε, είναι εντυπωσιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ