Ζώδια: Η εβδομαδιαία (14-20/10) πρόβλεψη για τα ζώδια

Ζώδια: Η εβδομαδιαία (14-20/10) πρόβλεψη για τα ζώδια

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα ζώδια και η εβδομαδιαία πρόβλεψη από 14-20/10.

Στις 14 Οκτωβρίου η συναισθηματική Σελήνη στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος, θα ζευγαρώσει με τον Ουρανό. Μπορεί παρορμητικά να θέλετε να βουτήξετε σε ένα σχέδιο ή μια ευκαιρία. Λαχταράτε την αλλαγή αλλά φροντίστε να μην το κάνετε μόνο για το λόγο αυτό. Αντίθετα, καλά θα κάνετε να σιγουρευτείτε ότι αυτό το βήμα είναι σωστό και λογικά και διαισθητικά.

Στις 20 Οκτωβρίου, η συναισθηματική Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας του σπιτιού σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Δημιουργεί τριβή και πιθανώς θυμό, ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας ή κάποιον αγαπημένο. Προσπαθήστε να το αντιμετωπίσετε με μετρημένο, άμεσο τρόπο για να αποφύγετε να κάνετε αυτή διαμάχη διαρκείας.

Ζώδια Ταύρος

Στις 15 Οκτωβρίου, ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής είναι στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Θα σχηματίσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον ενδέκατο οίκο σας της φιλίας. Θα απολαύσετε χρόνο με το ταίρι σας και τους φίλους σας. Αυτή η διέλευση δεν είναι αποκλειστικά κοινωνική, όμως. Είναι ιδανική και για να κάνετε κάτι καλό μαζί τους, όπως να δείτε ένα έργο ή να δουλέψετε σε κάποιο δημιουργικό πρότζεκτ.

Στις 20 Οκτωβρίου, η συναισθηματική Σελήνη στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας σχηματίζει τετράγωνο με τον επιθετικό Άρη στον έκτο οίκο σας της ρουτίνας. Δημιουργεί ένταση σε συζητήσεις με μέλη της οικογένειάς σας ή συναδέλφους. Μπορεί να βρίσκεστε στα όριά σας και να τείνετε να καταπιέζετε αυτά τα συναισθήματα. Το καλύτερο όμως είναι να τα εκφράσετε για να ηρεμήσετε.

Ζώδια Δίδυμοι

Η συναισθηματική Σελήνη στο ζώδιό σας, σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με τον Άρη στον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα στις 17 Οκτωβρίου. Θα είστε γεμάτοι σιγουριά και ζωντάνια που θα αναπτερώσουν την ερωτική ζωή σας. Θα έχετε διάθεση να μοιραστείτε αυτά που θέλετε – και μάλιστα με τολμηρό τρόπο. Κάντε δική σας τη στιγμή και σκεφτείτε πώς μπορείτε να διατηρήσετε περισσότερο αυτή την ερωτική, παιχνιδιάρικη ενέργεια.

Στις 20 Οκτωβρίου η Σελήνη είναι στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Θα σχηματίσει ένα θετικό τρίγωνο με τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στον έκτο οίκο σας της ρουτίνας. Θα βάλετε την καρδιά σας σε μια συζήτηση με έναν προϊστάμενο ή συνάδελφο. Το πάθος που θα προσθέσετε στη δουλειά σας και το συναισθηματικό βάθος, είναι το κλειδί για οικονομικό κέρδος.

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 14-20/10 Α

ζώδια Καρκίνος

Η δημιουργικότητα, η φαντασία και η ευαισθησία σας θα αυξηθούν στις 15 Οκτωβρίου. Ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής στον πέμπτο οίκο σας του ρομαντισμού, σχηματίζει αρμονική γωνία με τον ονειρικό Ποσειδώνα στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας. Θα θέλετε να απελευθερωθείτε από τη ρουτίνα και να κάνετε κάτι αυθόρμητο το βράδυ, με τον εραστή ή έναν καλό φίλο σας. Όσο πιο πολύ ακολουθήσετε τη ροή, τόσο πιο καυτά θα είναι τα πράγματα.

zwdia-9-zvdia-9

Στις 20 Οκτωβρίου, η συναισθηματική Σελήνη στο ζώδιό σας σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Αυτό φέρνει δυνατότητες διαμάχης με μέλη της οικογένειάς σας. Ενώ το αρχικό σας ένστικτο θα είναι να διατηρήσετε την ηρεμία, το να εκφράσετε τα συναισθήματά σας θα προάγει την κατανόηση και τη θεραπεία.

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 14-20/10 Α

ζώδια Λέων

Στις 14 Οκτωβρίου είστε αποφασισμένοι να δημιουργήσετε συναρπαστική, σημαντική αλλαγή στη δουλειά σας. Τότε η συναισθηματική Σελήνη και ο Ουρανός ζευγαρώνουν στον δέκατο Οίκο σας της καριέρα. Επικεντρώνεστε στο να βγείτε από το τέλμα που έχετε βρεθεί και να απολαύσετε περισσότερη ελευθερία. Κοιτάξτε τι σας λένε τα ένστικτά σας – και ακολουθήστε την καρδιά σας καθώς περνάτε αυτή τη σημαντική στιγμή.

Στις 17 Οκτωβρίου, η Σελήνη στον ενδέκατο Οίκο σας της φιλίας σχηματίζει αρμονική γωνία με τον Άρη στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας. Αυτό θα σας εμπνεύσει να μαζέψετε τον κοινωνικό κύκλο σας και να ανταλλάξετε ιδέες. Ζωηρές συζητήσεις και διανοητική διέγερση, σας κάνουν να νιώθετε πιο ζωντανοί και συνδεδεμένοι με τους φίλους και τους στόχους σας.

Ζώδια Παρθένος

Συναρπαστικές συζητήσεις με το ταίρι σας ή έναν φίλο, μπορεί να ξεκινάνε ακόμα πιο εύκολα στις 15 Οκτωβρίου. Τότε ο αγγελιοφόρος Ερμής στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας, σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στον έβδομο οίκο σας. Το κλειδί είναι να οδηγήσετε με τα συναισθήματα και όχι με τη λογική τώρα, καθώς ο Ποσειδώνας θα θολώνει τη σκέψη σας. Αλλά είναι η ιδανική στιγμή για να εκφράσετε τις φαντασιώσεις και τις ονειροπολήσεις σας, γεγονός που μπορεί να φέρει μαγεία στην ερωτική ζωή σας.

Στις 17 Οκτωβρίου, η συναισθηματική Σελήνη στον δέκατο οίκο σας της καριέρας σχηματίζει ένα θετικό τρίγωνο με τον Άρη στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματός. Αυτό ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας, όσο αφορά τη δημιουργία ενός σημαντικού έργου που αγαπάτε. Κάτι το νιώθετε σωστό για εσάς, διαισθητικά και συναισθηματικά; Να είστε σίγουροι ότι είστε στο σωστό μονοπάτι και ανοίγετε τον δρόμο για μεγάλες ανταμοιβές.

Πηγή: astro-live.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ