Η Πανσέληνος στον Κριό σηματοδοτεί για κάποιους το τέλος εποχής

Η Πανσέληνος στον Κριό σηματοδοτεί για κάποιους το τέλος εποχής

Φροντίστε να την αξιοποιήσετε, μετά από την δύσκολη συναισθηματικά για αρκετούς εβδομάδα, που ολοκληρώνεται.

Γενικά

Φροντίστε να την αξιοποιήσετε, μετά από την δύσκολη συναισθηματικά για αρκετούς εβδομάδα, που ολοκληρώνεται. Η ευαισθησία μας εξακολουθεί να είναι μεγάλη, λόγω της Σελήνης στους Ιχθύς, όπως και η φαντασία μας και η έμπνευση. Η αλήθεια μας ενδεχομένως να είναι διαφορετική από των υπολοίπων, ωστόσο όλα είναι σχετικά και ο καθένας κρίνει ανάλογα με αυτά που… μπορεί να δει ή εισπράττει από τους άλλους!

Ποια ζώδια επηρεάζονται;

Ιχθύες έχετε την ευκαιρία να περάσετε μια όμορφη βραδιά,  συντροφιά με το ταίρι σας ή τους αγαπημένους σας, αλλά και μόνοι σας, εφόσον κυκλοφορήσετε.

Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες ενίοτε δεν πρέπει να εστιάζουμε στο δέντρο αλλά στο δάσος! Επικεντρωθείτε στη γενική εικόνα της σχέσης, του σπιτιού ή της δουλειάς σας και θα αποζημιωθείτε.

Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι εφόσον ζείτε στον δικό σας κόσμο από επιλογή και το απολαμβάνετε, δεν υπάρχει λόγος να αλλάξετε στάση.

Ακόμη κι αν διαπιστώσετε ότι μια κατάσταση ή μια σχέση, δοκιμάζει σε τέτοιο βαθμό τα ψυχικά σας αποθέματα και τα όρια της αντοχής σας, που οδηγείται σε τέλμα, να θυμάστε ότι μία Πανσέληνος σηματοδοτεί και τη νέα αρχή, αρκεί να έχουμε ξεκαθαρίσει στο κεφάλι μας τι θέλουμε και τι αντέχουμε και ταυτόχρονα να έχουμε αποδεχθεί τα πως και τα γιατί.

Συμβουλή

Παράλληλα να θυμάστε ότι σε  μία περίοδο αναταραχής δίνονται και σπουδαίες ευκαιρίες κι ανοίγονται προοπτικές τις οποίες οφείλουμε να τις αναγνωρίσουμε και να τις αξιοποιήσουμε στο έπακρο. Απλά να είστε επιφυλακτικοί σε… ότι φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, δεδομένου ότι κάποιες συμπεριφορές δεν είναι και τόσο αγνές.

Τη δύσκολη επιρροή αυτού του φεγγαριού θα δεχθούν οι παρορμητικοί Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοίκαι Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί στο τέλος του 2ου και αρχές του 3ου δεκαημέρου κι έχουν προσωπικούς πλανήτες στα προαναφερόμενα ζώδια. Δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για κάποιους Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμους και Υδροχόο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ