Δύσκολες ώρες για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή! Σε πλειστηριασμό η περιουσία του!

Δύσκολες ώρες για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή! Σε πλειστηριασμό η περιουσία του!

Τον «έπνιξαν» τα χρέη!

Δύσκολες ώρες για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή, αφού η περιουσία του «βγαίνει» σε πλειστηριασμό! Προέρχεται από μια από πιο θρυλικές μουσικές οικογένειες της χώρας με παράδοση στη μουσική.

Από τα μέσα του περασμένου αιώνα μπήκαν δυναμικά στον χώρο, τραγουδώντας και αφήνοντας ο καθένας το δικό του στίγμα. Αυτή τη περίοδο όμως περνά μια από πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του. Κάτι η έντονη διαμάχη χρόνων με την πρώην σύζυγο του, κάτι τα προβλήματα υγείας, κάτι η κρίση, κινδυνεύει να χάσει το μοναδικό περιουσιακό του στοιχείο.

Δύσκολες ώρες για πασίγνωστο τραγουδιστή! Στο νοσοκομείο ο…

Το ανάκτορο που δημιούργησε το 2009 σε περιοχή της Αθήνας. Πρόκειται για ένα πενταόροφο κτίριο με υπόγειο πάρκινγκ τριών επιπέδων. Το ακίνητο έχει ανεγερθεί σε οικόπεδο 914 τ.μ. και οι όροφοι του καταλαμβάνουν συνολικά 1.997τ.μ.!

Στον συγκεκριμένο χώρο ο τραγουδιστής είχε δημιουργήσει μουσικές σκηνές, με σκοπό, ο χώρος να αξιοποιείται για χορούς και συνεστιάσεις.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό ήταν το roof garden, όπου οι θαμώνες είχαν «πιάτο» όλη την Αθήνα. Τώρα όμως όλα αυτά κινδυνεύουν να γίνουν παρελθόν!

Τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, ο τραγουδιστής αναγκάστηκε να διακόψει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις που είχε για το 2019 καθώς έπεσε στο σπίτι του επιδεινώνοντας ένα παλιό τραύμα που είχε υποστεί σε ατύχημα.

Η σύζυγός και μάνατζέρ του Σάρον είχε δηλώσει ότι ο Όζι τραυματίστηκε στην πλάτη, τον αυχένα και τον ώμο του και θα έπρεπε να αφαιρέσει τις λάμες, που είχε βάλει μετά από ένα ατύχημα που είχε το 2013.

Πηγή: Youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ