Μόνο η Άνιστον μπορεί: Αγάπη μου, μόλις χάλασα το instagram (pics)

Μόνο η Άνιστον μπορεί: Αγάπη μου, μόλις χάλασα το instagram (pics)

Η 50χρονη έκανε ντεμπούτο στο instagram, τόσο εκρηκτικό όσο αρμόζει σε μια σταρ του βεληνεκούς της.

Ένας νέος λογαριασμός στο instagram και μία φωτογραφία ήταν αρκετή για να προκαλέσει πανικό.

Βέβαια, δεν επρόκειτο για μια οποιαδήποτε φωτογραφία, αλλά αυτό που οι εκατομμύρια φανατικοί τηλεθεατές των Friends περίμεναν εδώ και χρόνια να δουν. Όλο το καστ της θρυλικής σειράς, συγκεντρωμένο σε μια selfie.

Το «ντεμπούτο» της Τζένιφερ Άνιστον ήταν τόσο εκρηκτικό όσο αρμόζει σε μια σταρ του βεληνεκούς της. Με απήχηση που θα ζήλευαν οι μεγαλύτερες influencers στον πλανήτη που βασανίζονται ολημερίς για μερικές χιλιάδες followers.

Η Άνιστον μέσα σε 24 ώρες απέκτησε 7,3 εκατομμύρια ακόλουθους και ο αριθμός αυξάνεται διαρκώς…

«Τώρα είμαστε Φιλαράκια και στο instagram» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας όπου έχει καταφέρει να μαζέψει τον Ρος, τον Τσάντλερ, τον Τζόι, την Μόνικα και την Φοίβη σε μια selfie που θεωρείται ιστορική λόγω της 25ης επετείου από την πρεμιέρα των Friends.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM 👋🏻

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston) στις

Μάλιστα παραενθουσίασε τόσο τους φαν της δημοφιλούς ηθοποιού, που προκάλεσε προβλήματα στην πλατφόρμα και εμπόδιζε για αρκετή ώρα τα πλήθη των ενδιαφερομένων να κάνουν follow στον λογαριασμό της.

Τις τεχνικές δυσκολίες που προκάλεσε στο Instagram o τεράστιος όγκος των fan που επιχείρησαν να κάνουν follow ταυτόχρονα στην Άνιστον σχολίασε η ίδια η 50χρονη σταρ, μέσω της πλατφόρμας.

Κάτω από το σχόλιο μιας φαν που παραπονιόταν επειδή δεν μπορούσε να «ακολουθήσει» την πολυαγαπημένη «Ρέιτσελ» των Friends στο Instagram, η Άνιστον έγραψε παιχνιδιάρικα «Συγγνώμη, νομίζω ότι το χάλασα».

Δείτε την 50χρονη σταρ – η οποία είναι πια και σταρ του instagram – στην πιο πρόσφατη εμφάνισή της στο γκαλά Variety’s 2019 Power of Women στο Λος Άντζελες.

 

 

 

Πηγή: thetoc.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ