Η Τζένιφερ Λόπεζ της Λάρισας (pics+vids)

X Factor: Όχι δεν είναι η Lopez! Είναι η Λαρισαία σέξι Λίλα Τριάντη και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!


Η Τζένιφερ Λόπεζ της Λάρισας (pics+vids) | to10.gr

X Factor: Μπορεί οι κριτές να μην ενθουσιάστηκαν με την Λίλα Τριάντη και την ερμηνεία της, αλλά τόσο εμείς όσο η Δέσποινα μείναμε με το στόμα ανοιχτό όταν την είδαμε στη σκηνή.

Επιστολές και οπτικοακουστικό υλικό – φωτιά σε UEFA και FIFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Η Λίλα ανέβηκε στη σκηνή του πρώτου live και η εμφάνιση της ήταν τόσο σέξι όσο και εντυπωσιακή αφού και χόρεψε και τραγούδησε το “Ain’t Your Mama” της Lopez και μας έκανε να κολλήσουμε πάνω της το βλέμμα της.

Οι κριτές είχαν τις ενστάσεις τους, ωστόσο η Δέσποινα τους επεσήμανε πως για την εμφάνισή της δεν έχουν τίποτα αρνητικό να πουν.

Η Μέλινα Αλσανίδου συγκινήθηκε και με τα λόγια της έκανε την παίκτρια να βάλει τα κλάματα.

Μπορεί οι κριτές να μην ενθουσιάστηκαν με την Λίλα Τριάντη και την ερμηνεία της, αλλά τόσο εμείς όσο η Δέσποινα μείναμε με το στόμα ανοιχτό όταν την είδαμε στη σκηνή.

Η Λίλα ανέβηκε στη σκηνή του πρώτου live και η εμφάνιση της ήταν τόσο σέξι όσο και εντυπωσιακή αφού και χόρεψε και τραγούδησε το “Ain’t Your Mama” της Lopez και μας έκανε να κολλήσουμε πάνω της το βλέμμα της. Οι κριτές είχαν τις ενστάσεις τους, ωστόσο η Δέσποινα τους επεσήμανε πως για την εμφάνισή της δεν έχουν τίποτα αρνητικό να πουν.

Δείτε τα βίντεο:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο