Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 20/10

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 20/10

Σε σχέση ή free; Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ερωτικά σου

Διάβασε την Ημερήσια Ερωτική Πρόβλεψη του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

*Θέλεις να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα της σημερινής ημέρας; Διάβασε και την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου.

Κριός

Αν είσαι μόνος/η, μπορείς μεν να φαντάζεσαι ότι θέλεις, από εκεί και ύστερα όμως, να θυμάσαι ότι η προσωπική σου ζωή κινείται στην σφαίρα της ουτοπίας και πρόκειται για μια… κάργα εξιδανικευμένη κατάσταση, που δεν έχει πραγματικό μέλλον κι αν ξεκινήσεις κάτι να ξέρεις ότι στην πορεία θα απογοητευθείς. Στην περίπτωση τώρα που είσαι ήδη σε μια σχέση, υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές για μια… ξεγυρισμένη απιστία!.

Ταύρος

Με την Αφροδίτη απέναντί σου, βρίσκεσαι σε μια γόνιμη περίοδο και η «μπίλια» μπορεί να κάτσει οπουδήποτε, φρόντισε λοιπόν να «διασκεδάσεις» τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να γνωρίσεις πρόσωπα που πέρα από λεφτά, έχουν ιδιαίτερες ευαισθησίες, ίσως κι ένα καλλιτεχνικό «touch». Σε κάθε περίπτωση όμως τήρησε τα μέτρα υγιεινής και προστασίας, αφού η πιθανότητα να κολλήσεις κάτι είναι αυξημένη

Δίδυμος

Αν είσαι μόνος/η, τότε μπορεί να σου τύχει μια «σούπερ» ερωτική περιπέτεια κι αν αυτό έχει και μια μικρή… δόση «παρανομίας», λίγο σε ενδιαφέρει σε πρώτη φάση! Ίσως όμως αυτή να είναι και η αρχή μιας κατάστασης που θα σε κάνει να χάσεις τον εαυτό σου, αφού «θα βρεις τον μάστορά σου» στις παράλληλες σχέσεις! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, το θέμα εμπιστοσύνης που τίθεται, μπορεί να αφορά τόσο εσένα, όσο και το ταίρι σου.

Καρκίνος

Αν είσαι μόνος/η, θα… βρεθεί τρόπος για να «ξεμοναχιάσεις» το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ίσως μάλιστα να περάσετε «σούπερ» αλλά στην συνέχεια θα πρέπει να μαντέψεις αν έχει την πρόθεση για μια απλή περιπέτεια ή για κάτι πιο σταθερό. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η τότε μπαίνει ζήτημα εμπιστοσύνης, είτε από την δική σου πλευρά, είτε από την άλλη κι όσο πιο… ήσυχα δείχνουν τα πράγματα, τόσο πιο πολύ να ανησυχείς!

Λέων

Είτε εντός είτε εκτός των «τειχών», οι ευκαιρίες που θα έχεις είναι πολλές, ωστόσο οι απολαύσεις που σου γνέφουν, έχουν μια αισθησιακή αλλά και μια «απατηλή» πλευρά. Αντίθετα παίζοντας εκ του ασφαλούς και παραμένοντας κοντά στο ταίρι σου ή σε πρόσωπα που εμπιστεύεσαι, μπορεί μεν να χάσεις το «πάρτι» αλλά δεν θα εκθέσεις τον εαυτό σου σε καταστάσεις που πραγματικά δεν ξέρεις το που μπορεί να σε οδηγήσουν τελικά.

Παρθένος

Σήμερα καλό είναι να επικεντρωθείς στις δουλειές και τα… μπικικίνια σου, αφού στα προσωπικά σου το πιθανότερο είναι να νομίσεις άλλα αντί άλλων κι όχι βέβαια μόνον με δική σου ευθύνη αλλά και με εκείνου/ης που σε «παραμυθιάζει»! Κι αν τύχει να βρεθείς με παρέα και πιείς το κάτι… παραπάνω, φρόντισε να περιβάλλεσαι από άτομα της εμπιστοσύνης σου, ώστε να αποφύγεις ανεπιθύμητες καταστάσεις και παρενοχλήσεις.

Ζυγός

Με τον Ποσειδώνα «κολλητό», σίγουρα μπορείς να κρύψεις αδυναμίες και ελαττώματα, εμφανίζοντας προς τα έξω ένα εξαιρετικά αρεστό πρόσωπο. Αν όμως αυτό μπορεί να σου αποφέρει κάποιο άμεσο ερωτικό όφελος, δεν προσφέρεται για μια «επιλογή ζωής», αφού αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθεί η αλήθεια. Επιπλέον, να θυμάσαι πως η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να σε κάνει να βλέπεις πράγματα που δεν υπάρχουν!

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σαγηνεύει τα πλήθη, ωστόσο, οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή έχουν ένα «άρωμα» παρασκηνίου και βέβαια έχει μεγάλη σημασία το αν θα τις δρομολογήσεις εσύ ή απλά θα περιμένεις να σου συμβούν! Αν πάντως δεν επιθυμείς μπλεξίματα και περιπέτειες καλό είναι να αρνηθείς μια πρόσκληση που γίνεται με πρόσχημα την διασκέδαση αλλά ουσιαστικά αποσκοπεί στην «αποπλάνησή» σου.

Τοξότης

Ίσως σου γίνει μια πρόταση που κινείται στα όρια του… παραμυθιού αλλά αυτό μην το δεις μόνον μεταφορικά, αφού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να πλανηθείς από υποσχέσεις, που δεν έχουν αντίκρισμα, πρόσεξε μάλιστα μήπως τελικά η όλη υπόθεση είναι «στημένη» από αντίζηλο. Επιπλέον, καλό είναι να αποφύγεις άτομα που καταναλώνουν υπερβολική ποσότητα αλκοόλ, αφού μπορεί να σε φέρουν σε αμηχανία.

Αιγόκερως

Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να βιώσεις κάτι πολύ «δυνατό», πρόσεξε όμως μήπως τελικά τρέφεις υπερβολικές προσδοκίες για ένα πρόσωπο που στην πραγματικότητα είναι άλλο από αυτό που νομίζεις! Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, καλό είναι να επικρατήσει η… σύνεση, μπροστά στον κίνδυνο να εκτεθείς ανεπανόρθωτα, παρασυρμένος/η ίσως από το «αισθησιακό» κλίμα μιας παρέας.

Υδροχόος

Αν μετά από μια γιορτή ή «βεγγέρα» καταλήξεις στο κρεβάτι ζευγαρωμένος/η, μην απορήσεις, αφού η Αφροδίτη στον Σκορπιό είναι ικανή για όλα! Ίσως μάλιστα να απολαύσεις μια σούπερ ερωτική συνεύρεση, σε κάθε περίπτωση όμως, το πρόβλημα είναι το «μετά», αφού οι όποιες υποσχέσεις δοθούν θα είναι δύσκολο να τηρηθούν. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, σίγουρα θα υπάρξουν κινήσεις που χρήζουν εξηγήσεων.

Ιχθύς

Αν είσαι μόνος/η, μπορεί μεν να βρεις κάτι που υπάρχει μόνον «στα πιο τρελά σου όνειρα», να ξέρεις όμως ότι η κατάσταση είναι αβέβαιη ως προς την διάρκειά της και καλό είναι να την εκλάβεις ως κάτι προσωρινό. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να υπάρξει μια… διολίσθηση προς την απιστία, είτε από την δική σου πλευρά, είτε από το ταίρι σου, χωρίς μάλιστα να φανεί κάτι ύποπτο προς τα έξω.

Κριός

Αν είσαι μόνος/η, μπορείς μεν να φαντάζεσαι ότι θέλεις, από εκεί και ύστερα όμως, να θυμάσαι ότι η προσωπική σου ζωή κινείται στην σφαίρα της ουτοπίας και πρόκειται για μια… κάργα εξιδανικευμένη κατάσταση, που δεν έχει πραγματικό μέλλον κι αν ξεκινήσεις κάτι να ξέρεις ότι στην πορεία θα απογοητευθείς. Στην περίπτωση τώρα που είσαι ήδη σε μια σχέση, υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές για μια… ξεγυρισμένη απιστία!.

Πηγή: Queen.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ