To μήνυμα της εβδομάδας από τα Ταρώ

To μήνυμα της εβδομάδας από τα Ταρώ

Το μήνυμα από τα Ταρώ για την εβδομάδα 21 – 27 Οκτωβρίου.

«Οι αναγνώστες των προβλέψεων με τις κάρτες Ταρώ, εάν γνωρίζουν τον Ωροσκόπο τους , και το ζώδιο που έχουν τη γενέθλια Σελήνη τους, μπορούν αν θέλουν να διαβάζουν και τα ζώδια αυτά. Ας δούμε λοιπόν τα μηνύματα των συμβολικών αυτών καρτών, που εκτός από το μαντικό τους φορτίο, θυμίζω ότι είναι ένα εργαλείο συμβουλής, αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Όμως τον τελευταίο λόγο τον έχει πάντα η ελεύθερη βούληση του ανθρώπου. Καλές αναγνώσεις μέσα από τον κόσμο των Ταρώ».

ΚΡΙΟΣ  κάρτα   8  των ΡΑΒΔΩΝ

 προβλέψεις Λίλιαν Σίμου astrolife
Μια εβδομάδα με πολλές υποχρεώσεις, όπου τρέχετε να τα προλάβετε όλα και αυτό φέρνει άγχος και νευρικότητα, αφού είναι σα να πρέπει να βρίσκεστε παντού την ίδια ώρα. Παρόλα αυτά είναι γενικά μια θετική κάρτα αφού υπόσχεται εξελίξεις στους σχεδιασμούς και τις υποχρεώσεις σας, ζητήματα που είχαν κολλήσει τώρα αρχίζουν να προχωρούν. Κρατείστε την ψυχραιμία σας και μην λειτουργείτε παρορμητικά. Ευνοϊκή για ταξίδια και νέες γνωριμίες. Ιδιαίτερες οι σχέσεις και συνεργασίες με άτομα σε ζώδια της φωτιάς όπως εσείς Κριούς,  Λέοντες, Τοξότες, αστρολογική αντιστοιχία Ερμής στον Τοξότη.

 

ΤΑΥΡΟΣ  κάρτα  Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

 προβλέψεις Λίλιαν Σίμου astrolife

Το να είστε παραγωγικοί και δημιουργικοί τις ημέρες αυτές, θα σας ωθεί να κάνετε πράγματα με αρκετή προσπάθεια και μίξη ιδεών και ενεργειών, αλλά συγχρόνως και με τάση για επιτυχία σε αυτό που θέλετε να επιτύχετε. Δείξτε αυτοσυγκράτηση σε όποιον τομέα της ζωής σας είναι απαραίτητο, και λειτουργείστε αρμονικά με τους άλλους, ταυτόχρονα προσπαθήστε για την εσωτερική σας ηρεμία. Συγκρούσεις και εντάσεις εξομαλύνονται. Ερωτική εβδομάδα με συναντήσεις, αλλά  και μια νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανή. Σημαντικές οι σχέσεις και συνεργασίες με άτομα στο ζώδιο του Τοξότη.

ΔΙΔΥΜΟΙ  κάρτα   3 των ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

 προβλέψεις Λίλιαν Σίμου astrolife 

Η συνηθισμένη καθημερινότητα καλά κρατεί με εξέχουσα θέση τα οικονομικά και την εργασία, όπου θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια. Το χτίσιμο μιας σταθερής βάσης έχει μεγάλη σημασία για εσάς, μέσα από δημιουργικές συνεργασίες  , αλλά και ατομική προσπάθεια, σε όποιο τομέα της ζωής σας σχετίζεται και είναι σημαντικός αυτή την περίοδο. Πιθανή αύξηση χρημάτων είτε από τη δουλειά σας , είτε από άλλους πόρους. Σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες με άτομα σε ζώδια της γης Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, αστρολογική αντιστοιχία Άρης στον Αιγόκερω.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  κάρτα  Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

 προβλέψεις Λίλιαν Σίμου astrolife

Οι μέρες αυτές είναι ευνοϊκές για δημιουργία, φροντίδα, ομορφιά, εξέλιξη, αισθηματικά. Με κυβερνήτη τον πλανήτη Αφροδίτη,  η προώθηση των σκοπών σας  θα έχει την τάση θετικής έκβασης. Ερωτική εβδομάδα, που υπόσχεται όμορφες στιγμές, αλλά και πιθανή νέα γνωριμία που συναρπάζει.  Φροντίστε την οικογένεια και γενικά τα αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και γιατί όχι τον εαυτό σας γενικότερα, και την υγεία σας. Αφθονία, εύνοια σε επαγγελματικά και οικονομικά. Ιδιαίτερες οι σχέσεις και συνεργασίες με Ζυγούς και Ταύρους  που το ζώδιό τους κυβερνάται από την Αφροδίτη.

ΛΕΩΝ  κάρτα   9  των ΚΥΠΕΛΛΩΝ

 προβλέψεις Λίλιαν Σίμου astrolife

Νιώθετε γλυκιά εσωτερική ικανοποίηση με το να ονειρεύεστε και να εύχεστε να σας συμβούν αυτά που επιθυμείτε, η κάρτα των ευχών όμως σημαίνει ότι μπορεί και κάποιες ευχές σας να έχουν πραγματοποιηθεί και νιώθετε ευτυχισμένοι  και τυχεροί για κάτι καλό σας έχει συμβεί. Μέρες όπου το συναίσθημα καλά κρατεί. Ευνοϊκή κάρτα για τα αισθηματικά, επαγγελματικά, οικονομικά, αφού σημαίνει πως οι κόποι σας  αποδίδουν και οι ελπίδες σας δεν διαψεύδονται. Λίγη προσοχή σε υπερβολές φαγητού, ποτού, ουσιών. Σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες με άτομα σε ζώδια του νερού Σκορπιούς, Καρκίνους, Ιχθείς, αστρολογική αντιστοιχία  Δίας στους Ιχθείς.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  κάρτα  Η ΣΕΛΗΝΗ

 προβλέψεις Λίλιαν Σίμου astrolife

Λίγο αγχωμένοι, ανασφαλείς, και με μια τάση  να κρύψετε πράγματα προσωπικά σας,  ή να  κρυφτείτε με κάποιον τρόπο. Αρνείστε να αντιμετωπίσετε κάτι που σας φοβίζει, και ζείτε με ανασφάλεια σε ένα θολό τοπίο που μπερδεύει την κρίση σας. Προσοχή σε παρασκήνια, απιστίες, κουτσομπολιά, κρυφές καταστάσεις, μην εκτίθεστε. Σε κάθε περίπτωση ακούσετε τη διαίσθησή σας , και  κοιτάξτε κατάματα τους φόβους σας, να είστε σίγουροι ότι θα υποχωρήσουν. Σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες με άτομα στο ζώδιο του Ιχθύ.

 

ΖΥΓΟΣ  κάρτα   Η ΚΡΙΣΗ

 προβλέψεις Λίλιαν Σίμου astrolife

Κρίνετε ή σας κρίνουν, σε πολλά μπορεί να αφορά αυτό, εργασία, οικογένεια, αισθηματικά, κοινωνικές επαφές. Ανάγκη για αναθεώρηση και αλλαγή πορείας, επαναξιολογήστε ότι δεν λειτουργεί καλά για εσάς. Ξαφνικά νέα, αποφάσεις που σας ανακοινώνουν ή  εσείς σε άλλους, ξαφνικά γεγονότα. Πλουτώνια κάρτα που σημαίνει και την εμπλοκή σας με αρκετό κόσμο που μπορεί να έχετε εργασιακές ή  άλλες σχέσεις μέσα από ομάδες,  κινητοποιήσεις κλπ.  Σημαντικές οι  σχέσεις και συνεργασίες με Σκορπιούς που το ζώδιο τους έχει κυβερνήτη τον Πλούτωνα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ  κάρτα   2 των ΚΥΠΕΛΛΩΝ

 προβλέψεις Λίλιαν Σίμου astrolife

Πολύ συναίσθημα φέρνουν οι μέρες αυτές, ερωτική εβδομάδα, αλλά και ευνοϊκή για συνεργασίες, συμφιλίωση, αμοιβαιότητα,  αλληλοϋποστήριξη, καλές σχέσεις γενικά σε όποιο τομέα της ζωής σας μπορεί να αφορά αυτό. Οι ενώσεις και συνεργασίες φέρνουν ωραία δημιουργικά αποτελέσματα, είναι δυνατή η αίσθηση της χαράς και της ικανοποίησης μέσα από όλα εκείνα που μπορείτε να επιτύχετε όταν έχετε κατανόηση και ξέρετε να μοιράζεστε με τους άλλους. Ιδιαίτερες οι σχέσεις και συνεργασίες με άτομα σε ζώδια του νερού, Σκορπιούς, Ιχθείς, Καρκίνους, αστρολογική αντιστοιχία  Αφροδίτη στον Καρκίνο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ  κάρτα 7 των ΚΥΠΕΛΛΩΝ

 προβλέψεις Λίλιαν Σίμου astrolife    

Μια τάση να είστε στο συννεφάκι σας τις ημέρες αυτές,  να φαντάζεστε,  να ονειροπολείτε και γενικά να είστε στο δικό σας κόσμο. Χαρακτηριστικό των ημερών οι πολλές επιλογές που έχετε στο μυαλό σας , μπορεί να είναι πρόσωπα, εργασία , διλλήματα για οτιδήποτε μπορεί να σας παρουσιαστεί και πρέπει να διαλέξετε. Αναποφασιστικότητα και αστάθεια συναισθηματική. Ξεκαθαρίστε τα πράγματα με τη λογική, αντιμετωπίστε την πραγματικότητα. Μην υπερβάλλετε σε φαγητό, ποτό, ουσίες. Ιδιαίτερη προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες με άτομα σε ζώδια του νερού Ιχθείς, Καρκίνους, Σκορπιούς, αστρολογική αντιστοιχία Αφροδίτη στο Σκορπιό.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  κάρτα    ΟΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ

 προβλέψεις Λίλιαν Σίμου astrolife

Πολύ αισθηματική η εβδομάδα αυτή, αφού θα ζείτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Με μια άλλη οπτική όμως μπορεί να υπάρξουν για οποιοδήποτε πρόσωπο ή ζήτημα αμφισβητήσεις και διλλήματα για να πάρετε κάποια απόφαση, ανάμεσα σε επιθυμίες και πρέπει. Κάτι σας κουράζει και σας φέρνει ανασφάλεια και νιώθετε ότι πρέπει να πάρετε έναν άλλο δρόμο αφήνοντας πίσω ό,τι σας καταπιέζει και σας κάνει να δυσανασχετείτε. Ακούστε το ένστικτό αλλά και όσα λέει η καρδιά σας. Ιδιαίτερες οι σχέσεις και συνεργασίες με άτομα στο ζώδιο των Διδύμων.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  κάρτα  8 των ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ  

 προβλέψεις Λίλιαν Σίμου astrolife

Πολλή δουλειά σας περιμένει για την εβδομάδα αυτή. Επικεντρωθείτε κυρίως στις λεπτομέρειες εάν σας παρουσιαστεί μια επαγγελματική ή οικονομική ευκαιρία που πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά. Ευνοϊκή κάρτα για έναρξη σπουδών, σεμιναρίων κλπ. Αφοσιωθείτε σε ό,τι αγαπάτε και δείξτε το ενδιαφέρον σας. Σημαντικές οι σχέσεις με άτομα σε ζώδια της γης Ταύρους, Αιγόκερους, Παρθένους, αστρολογική αντιστοιχία  ο Ήλιος στην Παρθένο.

 

ΙΧΘΕΙΣ  κάρτα  ΑΣΣΟΣ των ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Ρομαντική εβδομάδα, με πολύ συναίσθημα και όμορφες στιγμές υπόσχεται η κάρτα αυτή. Νέα ερωτική γνωριμία μπαίνει στη ζωή σας και σας κάνει να ονειρεύεστε ξανά  ή  θα ζήσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Διάθεση συγχώρεσης, συμφιλίωσης, θεραπεία σε ό,τι σας είχε πονέσει.  Γενικά ευοίωνες προοπτικές που σας αναπτερώνουν το ηθικό και σας κάνουν να νιώθετε ότι μπορείτε να πετύχετε ότι ποθείτε περισσότερο. Σημαντικές οι σχέσεις και συνεργασίες  με άτομα σε ζώδια του νερού όπως εσείς , Ιχθείς, Σκορπιούς, Καρκίνους.

Πηγή: Astrolife.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ