Μαγκνταλένα Κράλκα: Η καλλονή οπαδός που έχει επικηρυχθεί

Μαγκνταλένα Κράλκα: Η καλλονή οπαδός που έχει επικηρυχθεί

Η Μαγκνταλένα Κράλκα θα μπορούσε άνετα να υποδύεται μία σέξι κακοποιό σε αστυνομική ταινία. Αντί για αυτό, η Πολωνή απασχολεί τις πραγματικές διώκτες αρχές για την εγκληματική δράση της! (PICS)

Σε κάθε αστυνομική ταινία που σέβεται τον εαυτό της, υπάρχει μία όμορφη και καλλίγραμμη κακοποιός. Από εκείνες που λέμε ότι θα την αφήναμε να μας κλέψει… Συνήθως, όμως, η πραγματικότητα είναι διαφορετική και οι γυναίκες που παρανομούν δεν είναι εξίσου γοητευτικές. Ωστόσο, κάπου-κάπου η φράση ότι η ζωή μιμείται την τέχνη επιβεβαιώνεται!

Αυτό συμβαίνει με την περίπτωση της Μαγκνταλένα Κράλκα. Η εντυπωσιακή Πολωνή συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των πιο καταζητούμενων από την Interpol, η οποία την χαρακτηρίζει «εξαιρετικά επικίνδυνη». Ένα χαρακτηρισμό τον οποίο κέρδισε επάξια, αφού ανήκει στην εγκληματική οργάνωση που συνδέεται με τους χούλιγκανς της Βίσλα Κρακοβίας. Δεν είναι ένα απλό μέλος, αλλά την θεωρούσα υπαρχηγό της σπείρας που ευθύνεται για εκβιασμούς και βίαιες επιθέσεις.

Η δράση της Μαγκνταλένα Κράλκα άρχισε το 2017, μετά το θάνατο του συντρόφου της, Άντριαν Ζιελόνα. Ο Ζιελόνα ηγούταν της συμμορίας, αλλά σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς. Η Κράλκα πήρε το πόστο του Ζιελόνα, αρχικά ασχολούμενη με τα οικονομικά και έπειτα με τη διακίνηση ναρκωτικών.

Η πολωνική αστυνομία οργάνωσε επιχείρηση σύλληψης της Κράλκα στα τέλη του 2018, όμως εκείνη κατάφερε να διαφύγει εκτός χώρας. Πλέον, εκτιμάται ότι η εντυπωσιακή Πολωνή έχει εγκαταλείψει την Ευρώπη και για αυτό η Πολωνία ζήτησε τη συνδρομή της Interpol.

«Έχει απεριόριστους πόρους στη διάθεση της και μπορεί να ταξιδέψει οπουδήποτε» σχολίασε εκπρόσωπος της πολωνικής Αστυνομίας. Από τον Σεπτέμβρη η Εισαγγελία της Κρακοβίας εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης και όρισε αμοιβή για τη σύλληψη της. Τώρα, αν θα τη συνάντηση κανείς, ίσως να επιλέξει να μην την καταδώσει, για προφανείς λόγους…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ