Έρωτας, ο απόλυτος έρωτας… τι λένε τα άστρα

Έρωτας, ο απόλυτος έρωτας… τι λένε τα άστρα

Έρωτας, ο απόλυτος έρωτας… τι λένε τα άστρα. Που σε περιμένει

Η εβδομάδα αυτή θα σου αφήσει, όσο να πεις, το στίγμα της, καθώς η Αφροδίτη στον Σκορπιό έχει κανονισμένο ραντεβού με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, οπότε είτε έτσι είτε αλλιώς θα επηρεαστείς κι εσύ, σε όποιο ζώδιο κι αν ανήκεις. Έρωτες, αγάπες, λουλούδια, πάθη και πόθοι, τώρα θα φουντώσουν όλα. Επιπλέον, ο Ήλιος περνά στον Σκορπιό, στις 23 του μήνα, φέρνοντας άλλο αέρα στις μέρες μας και κυρίως τις νύχτες μας, ενώ ο Άρης στον Ζυγό θα κονταροχτυπηθεί με τον Κρόνο στον Αιγόκερω φέρνοντας για μια ακόμα φορά δάκρυα στα μάτια των Παρορμητικών, πάνω που πήγαιναν να κάνουν χαρά…

Πάμε τώρα να δούμε αναλυτικά τι θα γίνει στα αισθηματικά του κάθε ζωδίου!

ΚΡΙΟΣ

Καλό θα ήταν να βάλεις λίγο το μυαλουδάκι σου να δουλέψει και να μην τυφλώνεσαι από το συναίσθημα της στιγμής. Πολλά κομπλιμέντα, γλυκόλογα ή υποσχέσεις μπορεί να ακούσεις και τελικά τίποτα να μην κάτσει, δηλαδή, πολύ λάδι και τηγανίτα τίποτα. Πάντως, στις 21, είτε είσαι μόνος είτε σε σχέση δεν αποκλείεται να πάρεις κι ένα δωράκι ή να ακούσεις μια εξομολόγηση που θα χτυπήσει κατευθείαν στην καρδιά σου. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο στις 25 θα στενοχωρηθείς ή θα πληγωθείς από τη στάση ενός προσώπου! Ένα άκυρο παίζει, όπως επίσης και μια ψύχρα με το ταίρι σου που θα δημιουργηθεί εξ αιτίας επαγγελματικών ή οικονομικών θεμάτων. Είναι πολύ πιθανή και μια ένταση που ίσως οδηγήσει σε προσωρινό χωρισμό στις 27.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχε ανοιχτά τα ματάκια σου και κυρίως μην είσαι αφελής γιατί κινδυνεύεις να πέσεις θύμα της γοητείας ενός ατόμου στις 21, που είτε δεν αξίζει και πολλά είτε απλώνει παντού τα δίχτυα του και όποιον/α «πιάσει». Από την άλλη, περίεργα feelings θα σου δημιουργήσει και ένα φιλικό πρόσωπο. Μπας και σε καλοβλέπει και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι. Στις 23, με τον Ήλιο να σου κουνάει το χέρι από απέναντι, θα αρχίσεις να «πιάνεις» μια αλλαγή από το ταίρι σου. Ίσως γίνει πιο ζηλιάρικο, πιο κτητικό ή απαιτητικό, πάντως λάσκα δε θα είσαι. Στις 25/5 θα στριμωχτείς για να κάνεις μια ουσιαστική συζήτηση, που συνεχώς αποφεύγεις ή να απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα, αν θέλεις να περάσει η σχέση σου στο επόμενο στάδιο ή να δεθείτε παραπάνω με ένα άτομο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις 21 του μήνα μυρίζει πονηριά, ενδεχομένως και σκοπιμότητα, οπότε είναι πολύ πιθανό να πας για μαλλί με ένα πρόσωπο που θα σε προσεγγίσει και να βγεις κουρεμένος. Μείνε, επίσης, μακριά από άτομα που σχετίζονται με τη δουλειά σου γιατί θα έχεις κακά ξεμπερδέματα. Επιπλέον, στις 25 του μήνα, φρόντισε να μείνεις μακριά από ένα άτομο, αν υποψιάζεσαι ότι δεν είναι μόνο γιατί θα μπλεχτείς σε ψυχοφθόρα ή προβληματική κατάσταση που θα σου κοστίσει και συναισθηματικά. Έλεγξε τα πάθη σου, κυρίως στις 27, γιατί την μετωπική με τον τοίχο δεν θα την αποφύγεις και θα φας τα ωραία σου μουτράκια. Είναι πιθανό να πάρεις και τα παπουτσάκια σου στο χέρι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενώ ξεκινάς με τις καλύτερες προδιαγραφές την εβδομάδα και μάλιστα ίσως έρθεις και πιο κοντά στις 21 με ένα πρόσωπο για να… γνωριστείτε καλύτερα, η συνέχεια δε θα είναι η ανάλογη. Στις 23, θα νομίζεις ότι εσύ ελέγχεις τις καταστάσεις και ό,τι θέλεις θα το αποκτήσεις, αλλά… κούνια που σε κούναγε. Στις 25, θα νιώσεις στο πετσί σου ότι δε σε πάει! Ετοιμάσου, λοιπόν, για εντάσεις, ψυχρότητα, αυστηρότητα και δράματα, από την πλευρά του/ης συντρόφου σου, που ενδεχομένως να σε βάλουν σε πολλές και δυσάρεστες σκέψεις. Ίσως αποφασίσεις να είσαι εσύ αυτός που θα πει την τελευταία κουβέντα και να εγκαταλείψει οριστικά το πλοίο της αγάπης. Αν είσαι ελεύθερος, το να την πατήσεις άσχημα και να βρεθείς πολύ σύντομα να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο είναι μάλλον πιθανό. Στις 27, θα ξεσπάσει πόλεμος, όχι ανάμεσα σε νύφες κι εγγόνια αλλά σε σένα και το ταίρι σου, με αφορμή κάτι που σχετίζεται με τη δουλειά σου.

ΛΕΩΝ

Τα μάτια σου πρέπει να τα έχεις ανοιχτά γιατί εύκολα μπορεί να βρει κάποιος/α το κουμπί σου στις 21 του μήνα, να σε παρασύρει στη… φωλιά του και στο τέλος να τραγουδάς το «φαντασία σου την πλανεύτρα, είσαι η πιο μεγάλη ψεύτρα». Βέβαια, αν θέλεις να περάσεις μια ονειρεμένη βραδιά, χωρίς συνέχεια, ΟΚ. Αν όμως ψάχνεις ένα άτομο να ταιριάξεις ή -ακόμα χειρότερα- το άλλο σου μισό, καλύτερα να μην κάνεις «σοβαρή επένδυση» γιατί θα απογοητευτείς. Αν είσαι σε σχέση, το ταίρι σου παίζει και να τσιλημπουρδίσει και μετά να κάνει τον Κινέζο. Έχε το νου σου και για πισώπλατα μαχαιρώματα και συκοφαντίες σε βάρος σου στις 25, που δεν αποκλείεται να σου κάνουν ζημιά, χαλώντας τη φήμη σου ή επηρεάζοντας αρνητικά ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ως άλλη Βλαχοπούλου κι εσύ, στις 21, θα μονολογείς το «δε βλέπω, ένα σύννεφο βρίσκεται από πάνω μου» το οποίο σου κρύβει την πραγματικότητα είτε στη σχέση σου είτε σε ένα πρόσωπο που έχετε ξεκινήσει να μιλάτε. Υποψίες, αμφιβολίες, μπερδεμένα σήματα, περίεργες συμπεριφορές και μια κατάσταση γενικά που θα σε κάνει να αναρωτηθείς «τι γίνεται;». Μην μπεις στον κόπο να το ανακαλύψεις, γιατί θα μπλεχτείς περισσότερο. Στις 25, είναι πιθανή μια κουβέντα που θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, αλλά στις 27, μια εξομολόγηση ή η παραδοχή κάποιων συναισθημάτων θα σε σπρώξει στο να διαλύσεις τα πάντα και να ξαναπιάσεις το δρόμο, μονάχος/η, καθώς θα διαπιστώσεις ότι όχι μόνο δεν υπάρχει πρόθεση από την άλλη πλευρά να λυθούν τα προβλήματα, αλλά δημιουργούνται κι άλλα. Άι στο καλό!

ΖΥΓΟΣ

Η αρχή της εβδομάδας είναι ιδανική για σένα, που θα σου αφήσει την αίσθηση ότι πέρασε η μπόρα στη σχέση σου, αφού όλο αγαπούλες και ζουζουνίσματα θα είστε με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος, δε, θα τραβάς τους άλλους σαν μαγνήτης και θα εισπράττεις το ένα κομπλιμέντο μετά το άλλο. Μάλιστα, υπάρχει κι η πιθανότητα να δημιουργηθούν αισθήματα για σένα από ένα πρόσωπο που είναι στη δουλειά σου, που βέβαια μπορεί να τα εκδηλώσει, μπορεί και όχι. Ό,τι είναι θα φανεί στις 23. Στις 25, ωστόσο, το κλίμα γίνεται πιο βαρύ και τα παλιά θέματα που σε βασάνιζαν, θα ξανάρθουν στο προσκήνιο. Βάλε και λίγο ζήλια και ανάγκη ελέγχου και αποκλειστικότητας, που θα σου βγει, ε δε θέλει και πολύ να σε πάρει από κάτω. Στις 27, αναμένεται σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα σε σένα και τον καλό ή την καλή σου, ενώ δεν αποκλείεται κι ένας καβγάς με την οικογένειά σου που θα οδηγήσει στα άκρα εξ αιτίας του/ης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σου συναντά τους «μεγάλους», αλλά εσένα θα φροντίσει να σου δώσει τα καλύτερα, αφού και πιο ρομαντικό και ερωτικό θα σε κάνει, και επιθυμίες θα σου πραγματοποιήσει, και μπορεί να σε σπρώξει να πάρεις τη μεγάλη απόφαση να δεσμευτείς, να συζήσεις, ακόμα και να παντρευτείς, οπότε θα αρχίσεις να ψάχνεις τον/ην σωστό/η. Αν, πάλι, ήσουν σε σχέση και δεν περνούσες καλά, στις 25, θα βρεις τη δύναμη να πεις το οριστικό «αντίο» και δε θα το μετανιώσεις, αφού στο δρόμο σου κάτι πιο καλό θα εμφανιστεί. Αν είσαι μόνος, να αναμένεις έρωτα μοιραίο, που θα σου «ξυπνήσει» το πάθος και μάλιστα ίσως σε πετύχει σε μια σου έξοδο, οπότε κάνε τα πλάνα σου για βραδινή τσάρκα με την παρέα σου. Αν ήδη είσαι με το αντικείμενο του πόθου σου, θα πάρουν φωτιά τα στρώματα. Είπαμε, δε σε «αγγίζει» κανείς!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τώρα να σου πούμε ότι όλα θα πάνε μια χαρά θα ήταν μόνο για να σε κάνουμε να αναθαρρήσεις, αλλά δε θέλουμε να σε κοροϊδέψουμε. Η αρχή της εβδομάδας κρύβει παγίδες, έχει απάτες και αυταπάτες και ψέματα, που αν τα λες εσύ για να αποφύγεις δεσμεύσεις και συναισθηματικά μπερδέματα, ας είναι. Όμως, υπάρχει πιθανότητα να είσαι εσύ αυτός που θα πέσει θύμα απάτης και εκεί που πίστευες ότι ζεις έναν έρωτα μοναδικό να ανακαλύψεις ότι δεν είναι έτσι. Στις 25, οι συνέπειες που θα πληρώσεις θα είναι αρκετές, αν σκέφτεσαι να κάνεις λαδιά στο ταίρι σου, αφού κρυφή δε θα μείνει. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να ενδώσεις στον πειρασμό και να μπλεχτείς με κάποιον/α, αφήνοντας το πάθος να σε καταλάβει. Το πού θα σε οδηγήσει όλο αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Στις 27, μπορεί να τσακωθείς και με ένα φίλο ή φίλη σου για τα ερωτικά σου ή αν συνέβη κάτι μεταξύ σας πιο πονηρό, να είναι η αιτία που θα τερματίσετε τη φιλία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στις 21 μάλλον πάρτι θα κάνεις, αφού κάθε επιθυμία ή οργανωμένο σου σχέδιο αρχίζει και λειτουργεί. Από την άλλη, έχεις σεξαπίλ, τραβάς το ενδιαφέρον πάνω σου, οπότε, αν έχεις βάλει στο στόχαστρό σου άτομο που σου αρέσει, δεν υπάρχει περίπτωση να σου ξεφύγει. Πάντως, να έχεις στα υπόψη σου ότι είναι πιθανό να την πατήσεις άσχημα με ένα πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Στις 25, θα βγάλεις όλη τη σκληρότητα και την αυστηρότητά σου, θα θέσεις τα όριά σου, αν καταπατηθούν ή να βγάλεις έντονα συναισθήματα ζήλειας, κτητικότητας ή απολυτότητας προς το ταίρι σου. Όποιο άτομο δε συμμορφωθεί και συνεχίζει να δοκιμάζει την υπομονή σου, θα πάρει τα παπούτσια στο χέρι. Στο ίδιο mood αλλά στο πιο επιθετικό σου, θα είσαι και στις 27 του μήνα. Κάστανο δε θα χαρίσεις και θα «τιμωρήσεις» παραδειγματικά, αυτόν/η που τόλμησε να σε υποτιμήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πρώτη μέρα της εβδομάδας θα σου δώσει αέρα νικητή και θα σε κάνει να πιστέψεις ότι οτιδήποτε θελήσεις, μπορείς να το έχεις. ΛΑΘΟΣ! Ίσως φαντάζεσαι διάφορα για ένα πρόσωπο, μη σου πούμε ότι θα αισθανθείς ότι βρήκες το ιδανικό, το ένα και μοναδικό, όμως μάλλον σε έχει θαμπώσει και δε βλέπεις τι σου γίνεται. Το πιο πιθανό είναι να σε εκμεταλλευτεί ή είναι «πιασμένο» και να το ανακαλύψεις τυχαία. Γενικά, εύκολα θα πατήσεις την μπανανόφλουδα, αν βρει τα ευαίσθητα σημεία σου γι’ αυτό να μην πετάς στα σύννεφα και τρέφεις υψηλές προσδοκίες. Στις 25 μια στενοχώρια είναι πιθανή, αν το αντικείμενο του πόθου σου είναι μέσα από τη δουλειά σου. Είναι πιθανό να φας απόρριψη ή να καταλάβεις γιατί βγήκε η ατάκα «don’t mix business with pleasure», δηλαδή, μην μπερδεύεις την ερωτική με την επαγγελματική σου ζωή! Στις 27, μπορεί να κόψεις παρτίδες με κάποιον/α.

ΙΧΘΥΣ

Η εβδομάδα ξεκινά ιδανικά για σένα, μάλιστα, θα προσπαθήσεις (και θα καταφέρεις) να βγάλεις μια συγκεκριμένη εικόνα για να εντυπωσιάσεις ένα άτομο που σου αρέσει. Μη σου πούμε ότι θα «στοιχειώσεις» και τη σκέψη του και δε θα μπορεί να σε βγάλει από το μυαλό του. Επίσης, ίσως κερδίσεις χρόνο, ώστε να αποφύγεις το στρίμωγμα του/ης συντρόφου σου ή να κρατήσεις κάποια πράγματα μυστικά από κάποιον/α, που προς το παρόν δεν είσαι σίγουρος/η για το αν ενδιαφέρεται για σένα. Στις 25, δεν αποκλείεται να κάνει κίνηση ένα ισχυρό πρόσωπο ή ένα με το οποίο είχατε τυπικές ή και φιλικές σχέσεις, το οποίο από πάντα σε έβλεπε αλλιώς. Αν οι προθέσεις του είναι σοβαρές κι υπάρχει χημεία γιατί όχι; Στις 27, μια δυσάρεστη εξέλιξη σε περιμένει, πιθανός μάλιστα είναι και ένας χωρισμός, αν έχεις δώσει… δικαιώματα να αμφισβητηθεί η πιστότητά σου.

Πηγή: astrology.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ