Η Λίνα Σακκά στην πιο αποκαλυπτική της φωτογράφηση

Η Λίνα Σακκά στην πιο αποκαλυπτική της φωτογράφηση

Αγνώριστη για τις ανάγκες του νέου της ρόλου...

Πρεμιέρα σε ένα διαφορετικό ρόλο με πολύ αγωνία και σασπένς ετοιμάζεται να κάνει η Λίνα Σακκά. Η αγαπημένη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση το «Τέλειο Έγκλημα» στο θέατρο Κιβωτός και έγινε αγνώριστη για τις ανάγκες τις φωτογράφησης της παράστασης.

Το «Τέλειο Έγκλημα» του συγγραφέα Frederick Knott, σε σκηνοθεσία Φρόσως Λύτρα, παρουσιάζεται από την ομάδα naan από τις 18 Νοεμβρίου και η Λίνα Σακκά ετοιμάζεται για ένα απόλυτα μυστηριώδη και «σκοτεινό» ρόλο.

Πρόκειται για ένα από τα κορυφαία ψυχολογικά θρίλερ που έχουν γραφτεί ποτέ για το θέατρο. Με βασικό στοιχείο τις συνεχείς ανατροπές, το κείμενο συναρπάζει τον θεατή, καθώς μέσα από τη δράση του έργου επιχειρείται να δοθεί απάντηση στο αιώνιο ερώτημα, εάν τελικά μπορεί να επιτευχθεί το τέλειο έγκλημα.

Με αφορμή ένα κλασσικό ερωτικό τρίγωνο, εξελίσσεται επί σκηνής μια απρόβλεπτη παρτίδα θανάτου για επιδέξιους παίκτες, όπου ο κάθε ήρωας από την πλευρά του, προσπαθεί με τη δύναμη της σκέψης, είτε να ολοκληρώσει το τέλειο έγκλημα, είτε να το ξεσκεπάσει…

Πηγή: www.e-radio.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ