«Ροζ» σκάνδαλο με κορυφαίο άσο της Premier League (pics)

«Ροζ» σκάνδαλο με κορυφαίο άσο της Premier League (pics)

«Παράνομο» δεσμό με συνοδό πολυτελείας φαίνεται πως κρατούσε για οκτώ μήνες κορυφαίος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε σύλλογο της Premier League.

Ροζ σκάνδαλο με γνωστό ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε σύλλογο της Premier League αποκαλύπτουν τα βρετανικά tabloids.

Όπως αναφέρεται, άσος κορυφαίου επιπέδου που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Αγγλίας διατηρούσε παράνομο δεσμό με συνοδό πολυτελείας για οκτώ μήνες. Μάλιστα, η σχέση του με την εντυπωσιακή Anastasia ξεκίνησε, ενώ η γυναίκα του ήταν έγκυος.

Όπως παραδέχθηκε η ίδια στο αγγλικό περιοδικό Daily Star, οι δυο τους είχαν στενή σχέση, με την πρώτη τους γνωριμία να γίνεται σε ένα sex party στο Λονδίνο. Έκτοτε, το «παράνομο» ζευγάρι ήρθε πιο κοντά, με τον 23χρονο ποδοσφαιριστή να ικανοποιεί σε τακτική βάση τις… οικονομικές απαιτήσεις της ερωμένης του.

«Τον γνώρισα σε ένα σεξ πάρτι και είχαμε δεσμό για οκτώ μήνες. Πλήρωνε τα έξοδά μου και είχαμε διακριτική σχέση. Πηγαίναμε διακοπές σε μακρινά μέρη, καθώς ήθελε να ξεφύγει από τους παπαράτσι. Μια φορά πήγαμε στα Μπόρα Μπόρα, ήταν υπέροχα» ανέφερε αρχικά στους δημοσιογράφους για να προσθέσει:

«Πέρασα πολύ όμορφα μαζί του, αλλά πρέπει να παραδεχθώ ότι ήμουν μαζί του για τα χρήματα. Λατρεύω την πολυτέλεια, περισσότερο από εκείνον. Με ενδιέφερε περισσότερο η «τσέπη» του, παρά ο χαρακτήρας του», αποκάλυψε η εκθαμβωτική συνοδός, χωρίς πάντως να γίνεται γνωστό το όνομα του… πρωταγωνιστή της υπόθεσης.

Δείτε την εντυπωσιακή Anastasia:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ