Ντέιβιντ Μπέκαμ – Κόρτνεϊ Κοξ μαζί στο τζακούζι (vid)

Ντέιβιντ Μπέκαμ – Κόρτνεϊ Κοξ μαζί στο τζακούζι (vid)

Ο 44χρονος σταρ του ποδοσφαίρου, Ντέιβιντ Μπέκαμ και η τηλεοπτική «Μόνικα» από τα «Φιλαράκια» Κόρτνεϊ Κοξ, συναντήθηκαν και πόζαραν παρέα στο τζακούζι.

Τι δουλειά έχει ο πρώην άσσος του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ με την σταρ της δημοφιλούς σειράς «Τα Φιλαράκι» Κόρτνεϊ Κοξ στο ίδιο τζακούζι;

Η ανάρτηση της Κοξ στο Instagram έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες, με τα likes να έχουν ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο και τα σχόλια των ακολούθων της να πέφτουν βροχή.

Αν και η εικόνα στην αρχή μπέρδεψε αρκετούς, ωστόσο πρόκειται ουσιαστικά για ένα στιγμιότυπο, που επιβεβαίωσε μια νέα συνεργασία για τις ανάγκες ενός αγαπημένου σίριαλ.

Ο 44χρονος θρύλος του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ και η τηλεοπτική «Μόνικα» από τα «Φιλαράκια» Κόρτνεϊ Κοξ, συναντήθηκαν και πόζαραν μαζί καθώς θα συμμετάσχουν στη σειρά «Modern Family».

«Too hot in the hot tub!» έγραψε η Κόρτνεϊ Κοξ στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram, ενώ στη συνέχεια μια ακόμη εικόνα αποκάλυψε πως δεν ήταν μόνοι καθώς στην μπανιέρα ήταν μαζί τους οι σταρ της σειράς Jesse Tyler Ferguson and Eric Stonestreet.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Too hot in the hot tub! #modernfamily

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Courteney Cox (@courteneycoxofficial) στις

Την ίδια στιγμή, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ επιβεβαίωσε και αυτός με τη σειρά του τη συμμετοχή του στη σειρά «Modern Family» δημοσιεύοντας μια φωτογραφία που τον δείχνει να διαβάζει το σενάριο με την Κόρτνεϊ Κοξ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

I met a new FRIEND today at work @courteneycoxofficial #modernfamily

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham) στις

Oι δύο σταρ θα συναντηθούν για τις ανάγκες ενός μόνο επεισοδίου για την 11η και τελευταία σεζόν της σειράς η οποία γυρίστηκε στο Λος Άντζελες και θα κάνει πρεμιέρα το 2020.

Κόρτνεϊ Κοξ και Ντέιβιντ Μπέκαμ θα υποδυθούν τους εαυτούς τους σε μια σκηνή που περιλαμβάνει έναν αγώνα μπόουλινγκ με διασημότητες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ