Ζώδια: Η Νέα σελήνη στον Σκορπιό ανεβάζει τη λίμπιντο -Τι πρέπει να προσέξετε

Ζώδια: Η Νέα σελήνη στον Σκορπιό ανεβάζει τη λίμπιντο -Τι πρέπει να προσέξετε

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό έρχεται να ταράξει τα ήσυχα νερά των ζωδίων.

Έτοιμοι για extreme makeover ή μια ιδιαίτερα σημαντική αλλαγή στη ζωή σας; Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 28 Οκτωβρίου έρχεται να δουλέψει στην ψυχοσύνθεσή μας, αλλά και να μεταμορφώσει την εξωτερική μας εμφάνιση, πράγμα που δεν είναι καθόλου εύκολο, όμως μπορεί να αποδειχτεί αναζωογονητικό.

Την ίδια ώρα, σαν κυβερνήτης του αισθησιασμού, ο Σκορπιός έχει κερδίσει επάξια τη φήμη του ζωδίου του σεξ. Η Νέα Σελήνη θα εντείνει τις αισθήσεις, αλλά και τη λίμπιντο. Ευκαιρία να οργανώσετε μια βραδιά με τον σύντροφό σας, στην οποία θα απελευθερωθείτε από τα ταμπού και θα απολαύσετε πραγματικά το σεξ.

Ως ζώδιο του πάθους όμως, ο Σκορπιός έρχεται να εντείνει όλα τα αρνητικά συναισθήματα που κρύβατε καλά μέσα σας. Ζήλια, θυμός έρχονται να φουντώσουν και αν δεν προσέξετε ίσως σας εκθέσουν στη δουλειά ή στις σχέσεις με οικεία πρόσωπα.

Κι αν στα συναισθήματα ο Σκορπιός αποδεικνύεται ριψοκίνδυνος, δεν συμβαίνει το ίδιο με τα οικονομικά του, όπου εμφανίζεται πολύ συνετός και γεμάτος λύσεις στα όποια προβλήματα. Βάλτε κάτω τις υποχρεώσεις, σημειώστε προσεκτικά τις σκέψεις για νέες συνεργασίες και προσέξτε καλά: Οτιδήποτε και αν επιλέξετε φροντίστε να κρατήσετε τις αποδείξεις και τα συμφωνητικά των συναλλαγών σας, για να μην βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό έρχεται να επιδράσει ευνοϊκά στα οικονομικά σας. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως η αγωνία και η ανασφάλεια που σας τυραννούν το τελευταίο διάστημα θα εκλείψουν. Οπλιστείτε με ψυχραιμία, έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα και κρατήστε χαμηλούς τόνους ώσπου να έρθουν πιο ήρεμες ημέρες.

Ταύρος

Η όψη της Σελήνης σας βρίσκει νευρικό και ανήσυχο. Νιώθετε πως δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους γύρω σας και αυτό σας δημιουργεί μια αίσθηση νευρικότητας, αλλά και πιθανές παρανοήσεις και καθυστερήσεις σε προγραμματισμένες δουλειές και ραντεβού. Κι εσείς χρειάζεται να οπλιστείτε με υπομονή, γιατί οι πρώτες μέρες του Νοεμβρίου θα είναι πολύ πιο ευνοϊκές για το ζώδιό σας.

Δίδυμοι

Όσο πλησιάζουμε στο Νοέμβρη, φουντώνει μέσα σας η ανάγκη να είστε πιο προσεκτικοί στα επαγγελματικά σας. Εκείνο που πρέπει να γνωρίζετε όμως είναι πως από τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό ως και την 1η Νοεμβρίου, οι αστρολογικές όψεις ευνοούν ξεκαθαρίσματα και νέα ξεκινήματα και για τις σχέσεις σας.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη ευνοεί κατά κόρον τα οικονομικά σας και τις επόμενες ημέρες θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, χρέη και διακανονισμούς που θα σας ικανοποιήσουν σε μεγάλο βαθμό. Αντίστοιχη ικανοποίηση σας περιμένει και στον επαγγελματικό τομέα.

Λέων

Και στο δικό σας ζώδιο εκείνο που φαίνεται να ευνοείται είναι τα οικονομικά και ιδιαίτερα ζητήματα που έχουν να κάνουν με περιουσιακά. Αυτή είναι μια πολύ καλή περίοδος για να λύσετε μια σειρά από ζητήματα οικονομικής φύσεως, καθώς μέσα στο Νοέμβριο και από την επόμενη εβδομάδα θα χρειαστεί να είσαι διπλά παρατηρητικοί για λάθη και παρερμηνείες.

Παρθένος

Αν έχετε σκοπό να τακτοποιήσετε θέματα που άπτονται του δημοσίου, σχετίζονται με συμβολαιογράφους και γραφειοκρατεία, καλό είναι να βιαστείτε αυτές τις ημέρες και ως το τέλος της εβδομάδας. Αντίθετα, τα ερωτικά σας καλό είναι να τα βάλετε στο μικροσκόπιο από την Παρασκευή και έπειτα.

Ζυγός

Ο Οκτώβρης, παρότι μήνας του ζωδίου σας, είχε πολλά σκαμπανεβάσματα. Αυτό θα είναι το μοτίβο και για τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου, όμως σύντομα το κλίμα θα αλλάξει και στα επαγγελματικά και στα αισθηματικά. Προσοχή όμως, γιατί όπως λένε «ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες».

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας και όλα προμηνύουν θετικές εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα. Οικονομικά μπερδέματα θα λυθούν, ενώ ευνοούνται και νέα ξεκινήματα είτε αυτά είναι στον επαγγελματικό, είτε στον οικογενειακό τομέα.

Τοξότης

Σκοτεινό το ζώδιο του Σκορπιού, σκοτεινές και οι δοσοληψίες σας όλο το Νοέμβριο. Μυστικές συναντήσεις, κρυφές συναλλαγές, μυστικοί έρωτες και απαγορευμένο σεξ. Όλα είναι έντονα αυτές τις μέρες, όμως το αποτέλεσμά τους δεν θα φανεί αμέσως, αλλά από το τέλος της εβδομάδας.

Αιγόκερως

Πάνω που θα νιώθετε πως όλα μπαίνουν σε μια σειρά, νέα μπερδέματα θα έρχονται να ταράξουν την πολυπόθητη ησυχία σας. Η περίοδος είναι ιδιαίτερα περίπλοκη και δεν είναι εύκολο να βγείτε αλώβητος από όλο αυτό. Γι’ αυτό υπομονή και όσο γίνεται…«χαμηλά η μπάλα».

Υδροχόος

Τα άστρα δεν σας ευνοούν τόσο αυτές τις ημέρες και καλό θα ήταν όλες σας οι συμφωνίες και οι αποφάσεις να πάρουν παράταση για το τέλος της εβδομάδας, τότε που τα πράγματα θα καταλαγιάσουν λίγο. Αυτό δεν σημαίνει πως αυτές τις μέρες δεν μπορείτε να κάνετε ένα κρασ-τεστ για να δείτε πόσο δυνατή είναι η σχέση σας.

Ιχθύες

Η περίοδος μοιάζει ιδανική για να κλείσετε συμφωνίες και να τελειώνετε με αγοραπωλησίες που σας ταλαιπωρούν. Θα δείτε πρόοδο σε ζητήματα σπουδών, σε συμβόλαια που δεν… προχωρούσαν και ρυθμίσεις λογαριασμών. Καλό είναι μαζί με την τακτοποίηση των οικονομικών σας, να βάλετε σε μια τάξη και τα αισθηματικά.

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ