GNTM: Αποκάλυψη σοκ! Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί οικειοθελώς η Μαρτίνα!

GNTM: Αποκάλυψη σοκ! Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί οικειοθελώς η Μαρτίνα!

Προκαλεί σοκ αυτή η αποκάλυψη! Κι όμως αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί η Μαρτίνα από το GNTM!

Προκαλεί σοκ αυτή η αποκάλυψη! Κι όμως αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί η Μαρτίνα από το GNTM!

Οι φήμες που κυκλοφορούν για το αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι μοντέλων δείχνουν πως το ηγετικό μέλος των «FF», Μαρτίνα, θα ζητήσει να αποχωρήσει.

Μπορεί η αποχώρηση της να γίνεται μετά το περιστατικό της λιποθυμίας της, ο λόγος ωστόσο δεν έχει καμία σχέση. Όπως αποκάλυψε ο σύντροφος του μοντέλου, η Μαρτίνα αποχώρησε από τον διαγωνισμό προκειμένου να βάλει σε τάξη τα επαγγελματικά της ζητήματα, αφού η ίδια διαχειρίζεται μία εταιρεία εισαγωγής ρούχων.

GNTM: Στάζει φαρμάκι η Σουζάνα – «Τη θεωρώ ψεύτρα! Δεν μπορούσε να μου πει στη μάπα ότι…»!

«Η επικοινωνία που είχαμε με τη Μαρτίνα ήταν 10 λεπτά την εβδομάδα. Τα 5 λεπτά τα χρησιμοποιούσε για να μιλήσει με τους δικούς της που μένουν στην Αθήνα και τα υπόλοιπα 5 με μένα. Σε αυτά τα 5 λεπτά της εξήγησα πως υπάρχουν κάποια θεματάκια με τη δουλειά της και αυτά εγώ δε μπορώ να τα κάνω. Δε μπορώ εγώ να επιβεβαιώσω λογαριασμούς δικούς της.

Η Μαρτίνα έχει μια εισαγωγική εταιρεία που φέρνει καλοκαιρινά ρούχα. Άφησε κάποια πράγματα σε μένα να τα χειρίζομαι, αλλά έπρεπε να κάνει και κάποιες επιβεβαιώσεις τηλεφωνικά από τράπεζες του εξωτερικού. Η παραγωγή δεν το δέχτηκε αυτό με αποτέλεσμα η Μαρτίνα να χάσει και τα εμπορεύματά της και τις προκαταβολές της» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του συντρόφου της.

Πηγή: freegossip.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ