Σάλος: 37άχρονη αποπλάνησε τον 16άχρονο γιο του συντρόφου της (pic)

Σάλος: 37άχρονη αποπλάνησε τον 16άχρονο γιο του συντρόφου της (pic)

Μία 37χρονη, μητέρα ενός παιδιού, που έγινε παράδειγμα στη μικρή πόλη της αφού κέρδισε τον τίτλο της «Εθελόντριας του μήνα» συγκεντρώνοντας χρήματα για κακοποιημένα παιδιά, κατηγορείται ότι αποπλάνησε τον 16χρονο γιο του συντρόφου της αφού συνήψε σεξουαλική σχέση μαζί του για περισσότερους από 15 μήνες.

Η Βάλερι Εσπόζιτο κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε παιδί υπό την επιμέλειά της και για έκφυλη προσέγγιση παιδιού μέσω υπολογιστή. Κρατείται με εγγύηση 325.000 δολαρίων. Η Εσπόζιτο που είναι η μητέρα 12χρονου αγοριού φέρεται να προσέλκυσε ερωτικά τον 16χρονο γιο του συντρόφου της όταν εκείνος δεν ήταν κοντά του. Παράλληλα του έστελνε σεξουαλικά βίντεο αλλά και γραπτά μηνύματα. Ο πατέρας του παιδιού, μιλώντας στην DailyMailTV, εξέφρασε την άποψη ότι η πρώην αγαπημένη του έχει εθισμό από το σεξ.

Στο ένταλμα σύλληψης αναφέρονται όλες οι λεπτομέρειες για τον τρόπο που η Εσπόζιτο έστησε το σχέδιο αποπλάνησης του τώρα 17χρονου αγοριού.

Το αγόρι είπε στην αστυνομία ότι τον Ιούλιο του 2018 που έγινε 16 πέρασε από την κουζίνα ένα απόγευμα που εκείνη έπλενε τα πιάτα. Τότε εκείνη έτριψε τα οπίσθιά της στα γεννητικά του όργανα και του είπε να μην το πει στον μπαμπά του. Σύμφωνα με την κατάθεσή του, την άφησε να συνεχίσει να τρίβεται. Τελικά του κατέβασε το παντελόνι και του προσέφερε στοματικό σεξ. Τον ρώτησε αν ήθελε να της κάνει στοματικό σεξ αλλά εκείνος αρνήθηκε. Λίγες ημέρες αργότερα, η γυναίκα επέστρεψε από τη δουλειά της και χωρίς περιστροφές τον ρώτησε αν ήθελε να κάνουν σεξ. «Είμαι 16 και η μητριά μου με ρωτά αν θέλω να κάνουμε σεξ, εννοείται» είπε στις Αρχές.

Τότε τον έγδυσε και έβγαλε και εκείνη τα ρούχα της από τη μέση και κάτω και έκαναν σεξ πάνω στο στεγνωτήριο στο γκαράζ. Σε άλλη περίπτωση ο έφηβος καθόταν στον καναπέ και πάλι μπαίνοντας στο σαλόνι η Εσπόζιτο του πρότεινε να του κάνει στοματικό έρωτα. Όπως αποκάλυψε, ήρθαν σε επαφή τουλάχιστον 25 φορές ώσπου χώρισαν με τον πατέρα του και μετακόμισε με τον 12χρονο γιο της. Οι δυο τους έκαναν σεξ όπου βρίσκονταν, στο σαλόνι, ακόμη και στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της. Έκλειναν τα ερωτικά τους ραντεβού μέσω μηνυμάτων.

Η αστυνομία ανακάλυψε βίντεο στο κινητό του όπου εικάζεται ότι είναι η Εσπόζιτο που χαϊδεύεται. Ο έφηβος είπε στην αστυνομία ότι του έστειλε αρκετά προκλητικά βίντεο και φωτογραφίες. Παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι πήρε αρκετές φορές την πρωτοβουλία για σεξουαλική επαφή μαζί της αν και τις περισσότερες τις είχε πάρει εκείνη.

Ο πατέρας του αγοριού την κατήγγειλε στην αστυνομία στις 7 Οκτωβρίου όταν ο γιος του πυροβολήθηκε στο χέρι παίζοντας με τους φίλους του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ψάχνοντας το κινητό του ο άνδρες εντόπισε τα βίντεο και τα μηνύματα από την Εσπόζιτο.

Τότε έστησαν μία τηλεφωνική συνομιλία με την Εσπόζιτο και ενώ εκείνη αρνήθηκε ότι έκανε σεξ με τον ανήλικο γιο του συντρόφου της του είπε «είναι μια κατάσταση που έχει τελειώσει. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο».

Πηγή: epiloges.tv

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ