Εσυ ήξερες για την αγαπημένη πόλη του Θανάση Βέγγου;

Εσυ ήξερες για την αγαπημένη πόλη του Θανάση Βέγγου;

Πολλοί σκηνοθέτες έχουν επιλέξει την Χαλκίδα για τα γυρίσματα κάποιας σειράς, ταινίας αλλά και videoclip.

Η Χαλκίδα είναι τόσο κοντά που δεν θα έπρεπε κανένας να σκέφτεται καν τη διαδρομή, καθώς υπάρχουν άνθρωποι που ζουν και εργάζονται εκεί, ενώ τα Σαββατοκύριακα αγαπούν την βόλτα στην παραλία της πόλης.
Είναι μία υπέροχη πόλη, με δύο γέφυρες, ένα σπάνιο φαινόμενο παλίρροιας και πολλές προτάσεις για φαγητό, καφέ και διασκέδαση!

Η Χαλκίδα αποτελεί αγαπημένο προορισμό, κυρίως των Αθηναίων, καθώς βρίσκεται μία «ανάσα» από την πρωτεύουσα. Μάλιστα πολλοί επώνυμοι Αθηναίοι επισκέπτονται συχνά την Χαλκίδα. Είναι η πόλη που αγαπούν μιας και τους αρέσει να ατενίζουν τα νερά του Ευβοικού. Φιλόξενη και ζωντανή, η Χαλκίδα για όλο τον κόσμο μας προσκαλεί σε μια χαλαρή παραλιακή βόλτα.

Πάμε μία βόλτα το 1962 όταν γυρίστηκε η ταινία: «Μην είδατε τον Παναή;» / «Καταζητείται ο Βέγγος».

Ο Θανάσης Βέγγος (Παναής) και ο Ανδρέας Μπάρκουλης (Φάνης) έρχονται στη Χαλκίδα για να κρυφτούν από έναν χασάπη που τους ψάχνει για να σκοτώσει τον Φάνη επειδή είχε σχέση με τη μνηστή του.

Οι δύο πρωταγωνιστές πιάνουν δουλειά στο ξενοδοχείο Λούσυ στην παραλία και τους βλέπουμε να μπλέκονται σε διάφορα ευτράπελα, αλλά και έρωτες, με φόντο πάντα την Χαλκίδα του 1962!

Πηγή: evianews.com

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ