Απολύθηκε για μια selfie με την Εμα Τόμσον

Απολύθηκε για μια selfie με την Εμα Τόμσον

Σερβιτόρος σπάζοντας το «πρωτόκολλο» εστιατορίου, ζήτησε να βγάλει μια selfie με την διάσημη βρετανίδα ηθοποιό Έμα Τόμσον και έχασε τη δουλειά του.

Η Έμα Τόμσον αισθάνθηκε απαίσια όταν πληροφορήθηκε ότι ένας σερβιτόρος έχασε τη δουλειά του για μια selfie που ζήτησε να βγάλει μαζί της.

Τι ακριβώς συνέβη

Η διάσημη βρετανίδα ηθοποιός γευμάτιζε στο πεντάστερο ξενοδοχείο Brown’s στο Mayfair, σύμφωνα με την εφημερίδα The Sunday Times, όταν ένας σερβιτόρος πλησίασε και ζήτησε να βγάλουν μαζί μια selfie.

Η Έμα Tόμσον αρνήθηκε τότε ευγενικά λέγοντας ότι δεν ήθελε να χαλάσει την ατμόσφαιρα στην παρέα της.

Την επόμενη μέρα ο σερβιτόρος απολύθηκε, έχοντας κατά το ξενοδοχείο σπάσει το αυστηρό «πρωτόκολλο συμπεριφοράς» εν ώρα εργασίας. Ωστόσο όταν οι The Sunday Times ενημέρωσαν την Έμα Τόσμον για την εξέλιξη που πήρε η υπόθεση, η ηθοποιός αποφάσισε να επικοινωνήσει η ίδια με τον διευθυντή του ξενοδοχείου, ζητώντας να επαναπροσλάβουν τον σερβιτόρο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Gaze 👀♥️ #emmathompson #emmathompson💙 #dameemmathompson #actress #glasses #eyes #gaze #love #thebest #blackandwhite #black #white #beautiful #mylove #lady #likeme #likeforlike #like4like #followme #followforfollow #follow4follow #followforfollowback #likeforlikes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Thompson Fans (@emmathompsonfans) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Black ♠️♣️ #emmathompson #emmathompson💙 #actress #thebest #movie #thechildrenact #ladyinblack #mylady #blonde #pretty

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Thompson Fans (@emmathompsonfans) στις

Το πρωτόκολλο των σταρ

Ο διευθύνων σύμβουλος του ξενοδοχείου, Stuart Johnson, δήλωσε στο BBC News ότι «φροντίζοντας την ιδιωτικότητα και το καλό τόσο των μελών της ομάδας όσο και των επισκεπτών, δεν μπορούμε να κάνουμε περαιτέρω σχόλια για το θέμα».

Η ιστορία έλαβε μεγάλες διαστάσεις στη Βρετανία και αναθέρμανε τη συζήτηση περί συμπεριφοράς προσωπικού σε ξενοδοχεία ή άλλες επιχειρήσεις, όταν οι πελάτες είναι διάσημοι.

Το BBC γράφει αναφέρει, ότι σε ένα τόσο πολυτελές εστιατόριο μπορεί να προκύψει ζήτημα αν ο σερβιτόρος ζητήσει μία φωτογραφία με κάποιον σταρ, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως η ιστορία έχει προκαλέσει μια συζήτηση για το αν οι διασημότητες πρέπει να βγάζουν selfies με θαυμαστές όταν τους συναντούν στην ιδιωτική τους ζωή.

Αν το κάνουν, τότε αυτό μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές και να τους καταστρέψει ακόμη πιο πολύ την ιδιωτικότητα. Αν δεν το κάνουν, τότε κινδυνεύουν να βρεθούν αντιμέτωποι με σκληρή κριτική και χαρακτηρισμούς για υπεροψία.

Πάντως στην υπόθεση του σερβιτόρου, δεν είναι γνωστό αν τελικά το ξενοδοχείο τον προσέλαβε πάλι μετά την παρέμβαση της Έμα Τόμσον. Βέβαια, ακόμη και αν ο φαν της την είχε συναντήσει αλλού, η ηθοποιός μάλλον θα έλεγε και πάλι όχι σε selfie καθώς σε συνέντευξή της έχει πει πως τις θεωρεί ακραίο ναρκισσισμό και πως τις απεχθάνεται.

Παρά τη δήλωσή της αυτή όμως, στο Διαδίκτυο υπάρχουν μερικές selfies της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

OMG 😱 with #emmatompson ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beka (@bekamaisuradze) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ