Η Ματίνα Νικολάου ποζάρει στην αγκαλιά του συντρόφου της (pic)

Η Ματίνα Νικολάου ποζάρει στην αγκαλιά του συντρόφου της (pic)

Η τρυφερή φωτογραφία της Ματίνας Νικολάου με τον τραγουδιστή σύντροφό της.

Η Ματίνα Νικολάου διανύει μία από τις πιο παραγωγικές περιόδους της ζωής της, αφού τόσο η επαγγελματική, όσο και η προσωπική της ζωή βαίνουν απ’ το καλό στο καλύτερο.

Η ηθοποιός που συμμετέχει στην καθημερινή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι», έχει μιλήσει στο παρελθόν για την προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας πως είχε συγχωρέσει την απιστία στο γάμο της. Η Ματίνα Νικολάου μετά από το διαζύγιό της πλέον είναι ερωτευμένη ξανά, με τον σύντροφό της Βασίλη Πορφυράκη.

Το βράδυ της Δευτέρας η Ματίνα Νικολάου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με τον αγαπημένο της στο σαλόνι του σπιτιού τους. Οι δυο τους έβγαλαν selfie αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί χωρίς να μπορούν να κρύψουν πόσο ερωτευμένοι είναι. Στη λεζάντα της φωτογραφίας η ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά: «Και σπίτι και ξεκούραση και πρόβα και διάβασμα και ταινιούλα και πού να τα προλάβεις να τα χωρέσεις όλα; Καλή διάθεση μόνο χρειάζεται!!! @vasilisporfyrakis κράτα λόγια να σωθούμε….! #everydaylove #everydaylife».

Πηγή: cyprustimes.com

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ