Σιλβέστερ Σταλόνε : Δεύτερη γυναίκα τον κατηγορεί για βιασμό

Σιλβέστερ Σταλόνε : Δεύτερη γυναίκα τον κατηγορεί για βιασμό

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και κάνει μήνυση στη γυναίκα - Παραδέχεται ότι είχαν σύντομη σεξουαλική σχέση, αλλά νωρίτερα από την καταγγελία και λέει ότι έκτοτε δεν την έχει ξανασυναντήσει

Για δεύτερη φορά «στο μάτι» σεξουαλικού σκανδάλου ο ηθοποιός Σιλβέστερ Σταλόνε, αφού μετά τις καταγγελίες μιας γυναίκας ότι ο ίδιος και ο μάνατζέρ του την βίασαν όταν εκείνη ήταν μόλις 16 ετών, μια δεύτερη γυναίκα τον κατηγορεί ότι της επιτέθηκε και την βίασε το 1990.

Το θύμα υποστηρίζει ότι ο Σταλόνε της επιτέθηκε κατά τη διάρκειά συνάντησής τους στο γραφείο του στο Λος Αντζελες το 1990 και μάλιστα έχει καταθέσει μήνυση για το περιστατικό στην αστυνομία της Σάντα Μόνικα, που επιβεβαίωσε το γεγονός.

Ο Σταλόνε όμως μέσω του δικηγόρου του Μάρτι Σίνγκερ διαψεύδει κατηγορηματικά πως επιτέθηκε ποτέ στη γυναίκα αυτή. Ομολογεί πάντως, ότι πέρασε τρεις ημέρες μαζί της το 1987, κατά την διάρκεια γυρισμάτων στο Ισραήλ, μια περίοδο κατά την οποία η γυναίκα αυτή δεν ήταν ανήλικη και η σχέση τους ήταν απολύτως συναινετική.

Ο Σίνγκερ γνωστοποίησε ακόμα την πρόθεση του Σταλόνε να καταθέσει μήνυση για ψευδή καταγγελία εναντίον της γυναίκας αυτής.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ