Θα πάθεις, η Βανδή άβαφη, μοναδική φώτο

Θα πάθεις, η Βανδή άβαφη, μοναδική φώτο

Αυτή η φωτογραφία, τραβήχτηκε λίγο νωρίτερα, πριν τη φωτογραφία που βλέπεις παρακάτω στο κείμενο, με τη Βανδή να φορά καπέλο και γυαλιά ηλίου!

Αυτή η φωτογραφία, τραβήχτηκε λίγο νωρίτερα, πριν τη φωτογραφία που βλέπεις παρακάτω στο κείμενο, με τη Βανδή να φορά καπέλο και γυαλιά ηλίου! Δεν μας περίμενε φαίνεται για καφέ στην είσοδο του θεάτρου στο Άλσος, φέτος το καλοκαίρι….

Οπότε, η Δέσποινα Βανδή έβαλε το καπέλο της στραβά και ήρθε για τη λήψη!

Τι κακό όμως μπορεί στην ουσία να χει κάνει ένας παπαράτσο στη Βανδή; Τι σχέση μπορεί να έχει με το…κακό στη ζωή της ένας παπαράτσο; Την τράβηξε φωτογραφία που δεν της άρεσε; Δεν της πήρε την άδεια για το ποια καρέ να δημοσιεύσει; Το ότι έγραψε πως δεν έχει φωνή καλή η Βανδή; Μη κοπιάζεις. Ρητορικά τα ερωτήματα.

Αν υπήρχε κάποιο γεγονός ως εξήγηση στο μένος της Βανδή, δεν υπήρχε περίπτωση να μην το γνώριζες ξαναλέμε! Αλλά το σημαντικότερο ερώτημα: Είναι χειρότερο το επάγγελμα του παπαράτσο από κείνο της τραγουδίστριας στα μπουζούκια; Ποιος είναι επηζήμιος στον πλησίον του; Ο φωτογράφος που φωτογραφίζει τραγουδίστριες ή εκείνες που ΖΟΥΝ από το πόσο θα μεθύσει ο πελάτης, πόσο θα πιει, πόσα λουλούδια θα πετάξει στα πόδια τους…το κορόιδο;

Ποιανού το επάγγελμα είναι χειρότερο; Βγαίνει και μας κουνιέται και αυτό το λέει …τέχνη; Προσφέρει κοινωνικές υπηρεσίες η Δέσποινα; Προάγει τον πολιτισμό τα ήθη και τα έθιμα; Μας βάζει να…φιλοσοφήσουμε; Διασκεδάστρια μας είναι!

Αυτά τα ολίγα…ερωτήματα, επειδή οι περισσότερες δεν κοιτούν καθρέπτη και νομίζουν πως είναι από άλλο πλανήτη. Η μοναδική απάντηση που μπορείς να τους δώσεις, είναι να τις ρωτήσεις, τι είδους είναι η δουλειά που κάνουν!

Βασικά, με όλα αυτά που συναντάμε στην καθημερινότητα μας, έχουμε μπόλικο υλικό να …καταθέτουμε σαν…αδικημένοι. Τι πιο ενδιαφέρον όμως να σας λέμε απλά τι συναντάμε εμείς καθημερινά; Ούτε το ρόλο του κατατρεγμένου θέλουμε! Ούτε αλήθεια είναι πως οι σχέσεις διασήμων με ρεπόρτερ – φωτογράφους είναι κακές. Συνήθως συμβαίνει το αντίθετο.

Χαλάνε όμως οι σχέσεις αυτές, αν ΔΕΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΟΛΑΚΙΕΣ. Οτιδήποτε άλλο, εκτός από κολακίες, αποτελεί για τους καλλιτέχνες, «επίθεση». Κριτική ή άποψη, δεν γνωρίζουν τι πάει να πει. Για άποψη, ούτε κουβέντα. Δεν δικαιούσε!

Το να γράψεις πως πιστεύεις τη Βανδή για ατάλαντη, δεν είναι άποψη. Είναι εμπάθεια, κακία, κομπλεξισμός. Σίγουρα υπάρχουν και αυτά, αλλά υπάρχουν παντού και σε τεράστιες ποσότητες. Σε όλους τους χώρους. Εμείς οι ίδιοι, δεν παίρνουμε το μέρος δημοσιογράφων σχεδόν ποτέ, επειδή σχεδόν πάντα, διαφωνούμε με τις επιλογές τους.

Δεν ανήκουμε σε καμιά μεριά.

Αναγκαστικά, αλλά και με χαρά, πολλές φορές, ερχόμαστε στο…ευχάριστο δίλημμα, αν πρέπει να γράψουμε κάτι ή όχι! Όπως είδατε, από το χρονικό διάστημα που πέρασε, κάποιες φορές, σκεφτόμαστε για πολύ…

Υ.Γ. Δεν νομίζουμε να ζητήσαμε ποτέ από τη Δέσποινα να μην τραγουδήσει…

Πηγή:«freegossip.gr»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ