Γνωστός Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται για την Τζένη Καρέζη: «Από τότε που πέθανε έχω αυτό το βάρος»

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται για την Τζένη Καρέζη: «Από τότε που πέθανε έχω αυτό το βάρος»

Με μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram εξομολογήθηκε το βάρος που έχει στην ψυχή του σχετικά με την Τζένη Καρέζη.

Ο λόγος για τον Ντίνο Καρύδη, ο οποίος εξομολογήθηκε πως όσο ζούσε η Τζένη Καρέζη, δεν πρόλαβε ούτε να της πει, ούτε να της δείξει το πόσο την αγαπούσε αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα έκανε για εκείνον.

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται για την Τζένη Καρέζη! «Από τότε που πέθανε έχω αυτό το βάρος»!

Τζένη Καρέζη: Η φωτογραφία από το παρελθόν που ήρθε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα! Δεν την αναγνωρίσαμε!

Συγκεκριμένα ο Ντίνος Καρύδης έγραψε:

«Από τότε που πέθανε η Τζένη, δεν φεύγει αυτό το βάρος από πάνω μου..Μετανιώνω γιατί όσο ζούσε δεν της είπα ούτε της έδειξα ποτέ πόσο την αγαπώ και πόσο πολύ την ευχαριστώ για όλα. Το λέω συνέχεια στις προσευχές μου και θέλω να πιστεύω ότι από εκεί που βρίσκεται με ακούει και με κατανοεί».

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται για την Τζένη Καρέζη! «Από τότε που πέθανε έχω αυτό το βάρος»!

Έχετε δει την εγγονή της Τζένης Καρέζη; Σε λίγους μήνες θα κλείσει τα 19 και είναι μια κούκλα. Εσείς τι λέτε μοιάζει καθόλου στην αείμνηστη ηθοποιό;

Η Τζένη Καζάκου, η κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη μεγάλωσε και έχει γίνει πανέμορφη, ενώ έχει πάρει αρκετά χαρακτηριστικά από τη γιαγιά της.

Η Τζένη, πρόκειται να κλείσει τα 19 σε λίγους μήνες και όσο μεγαλώνει μοιάζει όλο και περισσότερο στην ταλαντούχα ηθοποιός Τζένη Καρέζη η οποία χάραξε μια επιτυχημένη πορεία στην υποκριτική.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το ψέμα για την Καρέζη, οι μεγάλοι της φόβοι, το άγνωστο περιστατικό με τον Τέως και το φρικτό σήριαλ της Γερονικολού! (βίντεο)

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται για την Τζένη Καρέζη! «Από τότε που πέθανε έχω αυτό το βάρος»!

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται για την Τζένη Καρέζη! «Από τότε που πέθανε έχω αυτό το βάρος»!

Σπασμένα μάρμαρα, αγριόχορτα, λουλούδια που κάποτε κάποιος τα άφησε, αλλά ο χρόνος τα μάρανε, σκούπες πεταμένες αλλά και σκουπίδια. Αυτό το σκηνικό συναντάει όποιος πηγαίνει στον τάφο της Τζένης Καρέζη.

Η ηθοποιός που άφησε ιστορία με την εμβληματική της παρουσία, το αξεπέραστο ταλέντο και την εκπληκτική ομορφιά της, σήμερα στην τελευταία της κατοικία το Α’ νεκροταφείο, είναι μόνη χωρίς έναν δικό της άνθρωπο να περιποιείται τον τάφο της!

Έχουν περάσει σχεδόν 29 χρόνια από τον Ιούλιο του 82 όταν έκλεισε για πάντα τα πιο πράσινα μάτια του ελληνικού κινηματογράφου και όπως αναφέρει το περιοδικό Xαι, το οποίο φιλοξενεί και τις φωτογραφίες, κανείς δεν φαίνεται να την επισκέπτεται αφού η εγκατάλειψη του τάφου της είναι ολοφάνερη!

\

Στην εκπομπή της Όλγας Λαφαζάνη μίλησε ο Κώστας Καζάκος. Ο σπoυδαίος ηθοποιός δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι δεν βλέπει ποτέ τις ταινίες, στις οποίες είχε συμμετάσχει.

«Ούτε θέλω να τις βλέπω τις ταινίες, ούτε τίποτα. Μερικές που έχω κάνει ήταν καλές, ήταν του λεγόμενου ποιοτικού κινηματογράφου, αλλά δεν έχω κανένα ενδιαφέρον να βάλω να δω ούτε μία!» είπε, εκπλήσσοντας μας, ενώ δεν δίστασε να ξεσπάσει, όταν ερωτήθηκε, αν τον πτόησαν» Και τι έπρεπε, να πάω στον τάφο κι εγώ μαζί; Αυτά είναι αστεία πράγματα! Η Τζένη ήταν μια γεμάτη περίοδο της ζωής μου, την κουβαλάμε, δεν αποχωρίζομαι το παρελθόν μου, εμείς είμαστε και τα καλά και τα κακά.

Ήταν ένα σπάνιο κορίτσι, αγαπήθηκε και τιμήθηκε από τον κόσμο, τι άλλο; Ήταν πράγματι ευτυχισμένη, έφυγε με χαμόγελο, παρά την ταλαιπωρία της αρρώστιας. Μια τρομερή κουβέντα που είχε πει ήταν:’Όλοι οι άνθρωποι κρύβονται σε μια γωνία στο σκοτάδι, οι ηθοποιοί κρυβόμαστε στο φως, κάτω από τους προβολείς!» είπε ο σπουδαίος ηθοποιός. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Ένα θυελλώδης έρωτας, ήταν αυτός της Τζένης Καρέζη με τον Ζάχο Χατζηφωτίου!

Σε αφιέρωμα για την Τζένη Καρέζη, το περιοδικό «Down Town» και η Φανή Πλατσατούρα, έκανα αναφορά σε ένα απόσπασα από το βιβλίο του Ζάχου Χατζηφωτίου- ενώ μετά αυτό εκείνη την στιγμή οι δύο τους δεν ήταν πλέον μαζί!

Διαβάστε το απόσπασμα: «Ένα βράδυ της ανακοίνωσα ότι θα βγω έξω με τους φίλους μου να διασκεδάσω. «Εντάξει, αγάπη μου, πήγαινε να περάσεις καλά, εγώ θα μείνω στο σπίτι», μου απάντησε.

Ήταν βράδυ Τσικνοπέμπτης, θυμάμαι, λίγο μετά τις έντεκα. Αποφάσισα να πάω σε ένα πάρτι στην Αθηναία. Εκεί που χόρευα με την παρέα μου, λοιπόν, εμφανίζεται δίπλα μου μια ψηλόλιγνη, μαυροντυμένη φιγούρα, που άρχισε να μου κολλάει και να μου κουνιέται. Ήταν ντυμένη Ντόμινο.

Επέμενε στο φλερτ και στα χάδια και δεν ήθελα πολύ για να πέσω. Την έψησα, λοιπόν, και πήγαμε σε μια γκαρσονιέρα που διατηρούσα τότε στην οδό Πατησίων. Εδώ να δώσω μια συμβουλή προς παντρεμένους: οι γκαρσονιέρες, όπου πηγαίνεις τις γκόμενες, φρόντισε να είναι σε πολυσύχναστους δρόμους. Αν δεν είσαι παντρεμένος, τότε τις πας στο σπίτι σου. Φτάνουμε, αρχίζουμε να γδυνόμαστε και τραβά τη μάσκα. Έπαθα σοκ. Ήταν η Τζένη Καρέζη. «Αγάπη μου, σε είχα καταλάβει, αλλά ήθελα να δω αν θα φτάσεις μέχρι τη γκαρσονιέρα, της είπα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ