Διάσημος τραγουδιστής έρχεται στην Ελλάδα μετά τον χωρισμό του

Διάσημος τραγουδιστής έρχεται στην Ελλάδα μετά τον χωρισμό του

Ο Sexy Κολομβιανός καλλιτέχνης MALUMA έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για δύο μοναδικές συναυλίες.

Ο Maluma μπορεί να θεωρείται ως ένας από τους βασικούς εκπροσώπους της Latin μουσικής και κάθε του τραγούδι να γίνεται επιτυχία, ωστόσο εδώ και μερικές μέρες είναι… ξανά single.

Ο διάσημος τραγουδιστής έβγαλε επίσημη ανακοίνωση για τα Μέσα Ενημέρωσης, στο οποίο αποκάλυψε πως εκείνος και η καλλονή σύντροφός του Natalia Barulich αποφάσισαν να χωρίσουν ύστερα από δύο χρόνια σχέσης.

«Αγαπάω πάρα πολύ τον Juan, αλλά σε αυτή τη φάση έχουμε ανάγκη να πάρουμε λίγο χρόνο χωριστά για να αφοσιωθούμε στις καριέρες μας» φέρεται πως επιβεβαίωσε η Natalia, σύμφωνα με το Page Six. Μάλιστα, σύμφωνα με το Hola! φαίνεται πως η ξανθιά καλλονή ήταν λιγάκι άπιστη στη σχέση της, με τις φήμες να θέλουν να αντάλλασσε ερωτικά μηνύματα με τον ποδοσφαιριστή Neymar Jr.

Ο Sexy Κολομβιανός καλλιτέχνης έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για δύο μοναδικές συναυλίες, την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020 στην Αθήνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ) και την Παρασκευή 13 Μαρτίου στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να κλέψει… καρδιές!!!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ