Εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου και όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τα ζώδια.

Διαβάστε όσα θέλετε να γνωρίζετε για τα ζώδια και τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου.

Κριός: Είναι μια καλή εβδομάδα για συζητήσεις, κινήσεις και γενικά να δείτε τι μπορείτε να υλοποιήσετε από τις ιδέες που είχατε όλο το τελευταίο διάστημα. Επαγγελματικές εξελίξεις έρχονται. Είναι μια περίοδος με τα επαγγελματικά ως προτεραιότητα. Θέματα οικογένειας και σπιτιού, επίσης, σας απασχολούν. Τώρα ο Ερμής είναι στο πλευρό σας και μπορείτε να συζητήσετε πράγματα και να απαιτήσετε νέα δεδομένα στα επαγγελματικά σας.

Ταύρος: Με εξαίρεση τη Δευτέρα και την Τρίτη που έχετε τη Σελήνη απέναντί σας, η υπόλοιπη εβδομάδα είναι αρκετά πιο άνετη και σας επιτρέπει να κάνετε βήματα προόδου χωρίς να σας δημιουργεί προβλήματα. Προσοχή σε θέματα υγείας και σχέσεων. Κρατήστε τους τόνους χαμηλά. Η εβδομάδα κλείνει πολύ καλά.

Δίδυμος: Για εσάς του 2ου δεκαημέρου, η Αφροδίτη είναι στις δικές σας μοίρες και έχετε προσωπικές ευκαιρίες για ωραία εξέλιξη. Γίνεστε γοητευτικοί και τώρα πρέπει να φλερτάρετε, να βγείτε. Η καθημερινότητά σας γίνεται πιο εύκολη και ανάλαφρη. Το 3ο δεκαήμερο πιέζεται αρκετά στα οικονομικά. Αγωνία σε αυτόν τον τομέα. Είναι, όμως, μια εβδομάδα που θα σας βοηθήσει να υπάρξουν εξελίξεις στα καυτά θέματα.

Καρκίνος: Ο Άρης απέναντί σας φέρνει άγχος. Δεν θα υπάρξει ησυχία μέσα στο επόμενο 15ήμερο. Άγχος και αγωνία στα επαγγελματικά, τα οικογενειακά και τα θέματα σχέσεων. Είναι μια ήπια εβδομάδα αυτή αλλά το 3ο δεκαήμερο του ζωδίου θα ζοριστεί περισσότερο. Νιώθετε μπλοκαρισμένοι και ότι τα πράγματα δεν τρέχουν όπως θέλετε. Δείξτε υπομονή, έρχονται καλύτερες μέρες στο δεύτερο 15ήμερο του μήνα.

Λέων: Ευνοείστε σε θέματα σχέσεων, στόχων. Ο Άρης πιέζει, όμως, μαζί με τον Πλούτωνα και φέρνει ένταση στην καθημερινότητα της δουλειάς και σε θέματα υγείας. Χρειάζεται να είστε αρκετά προσεκτικοί και πειθαρχημένοι. Μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους. Μην επαναπαύεστε ακόμα κι αν τα πράγματα δείχνουν ΟΚ. Εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο έρχονται.

Παρθένος: Για τα πρώτα δύο δεκαήμερα του ζωδίου αυτή η εβδομάδα είναι ενδιαφέρουσα και φέρνει εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο όπου μέχρι τώρα είχατε στασιμότητα. Ασφάλειες, διατροφές, φορολογικά, αυτά είναι που θα σας φέρουν χρήματα και τώρα πια δε θα σας προβληματίζουν. Προσοχή σε θέματα ερωτικών σχέσεων οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο. Συνολικά δεν είναι μια κακή εβδομάδα για σας.

Ζυγός: Πιο ήρεμη εβδομάδα αυτή για σας. Μέχρι τα μέσα Μαΐου θα κινείστε σε ένα αγχωτικό πλαίσιο αλλά εσείς θα τα καταφέρετε. Προκλήσεις και μπερδέματα βγαίνουν στην επιφάνεια. Να είστε προσεκτικοί όλη την εβδομάδα και μέχρι τις 16 Μαΐου. Ευχάριστες στιγμές στα ερωτικά σας.

Σκορπιός: Η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας και έχετε ακεφιές, νιώθετε κάπως περίεργα και κρατά τις πρώτες δύο μέρες. Από Τετάρτη και μετά είναι μέρες που θα σημειώσετε πρόοδο στα επαγγελματικά σας και σε ό,τι αφορά την επικοινωνία σας. Το τέλος της εβδομάδας δε θα είναι καθόλου πιεστικό για σας και πρέπει να το εκμεταλλευτείτε για να περάσετε ωραία.

Τοξότης: Αρκετά πιο ευνοημένο το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Ο Ερμής από τον Κριό βοηθά και μετά τις 4 του μήνα κερδίζει τη δύναμή του και θα βοηθήσει στο κομμάτι της επικοινωνίας. Η Αφροδίτη θα βοηθήσει το δεύτερο δεκαήμερο του Τοξότη σε επαγγελματικό επίπεδο και επίπεδο σχέσεων. Οι του τρίτου δεκαημέρου Τοξότες θα έχουν ένταση στα οικονομικά μέχρι τα μέσα Μαΐου όπου και θα πρέπει να αποδείξουν πράγματα στα επαγγελματικά τους.

Αιγόκερως: Τα θέματα των σχέσεων και συνεργασιών πιέζουν ακόμα. Από τη μέση της και μετά αυτή η εβδομάδα γίνεται ήπια και χαλαρή. Το πολύ δύσκολο διάστημα πέρασε αλλά κρατά λίγο ακόμα για το 3ο δεκαήμερο του Αιγόκερου. Ο Ερμής από τον Κριό δεν βοηθά πολύ εσάς καθώς είναι κόντρα με το δικό σας. Η κρίση σας δε θα είναι αρκετά ξεκάθαρη γι’ αυτό μην πάρετε μεγάλες αποφάσεις. Περιμένετε για μετά τα μέσα Μαΐου.

Υδροχόος: Με εξαίρεση τις δύο πρώτες μέρες της εβδομάδας με την Πανσέληνο στον Σκορπιό, από την Τετάρτη και μετά θα είναι μια πιο άνετη εβδομάδα. Ο Ερμής μετά τις 4 Μαΐου βοηθά για εξελίξεις στα επαγγελματικά σας αν μέχρι τώρα υπήρχε στασιμότητα. Κυρίως οι του δεύτερου δεκαημέρου είναι ευνοημένοι με την Αφροδίτη στους Διδύμους και θα κάνετε ευχάριστες ερωτικές γνωριμίες. Θα ανοίξετε επίσης και τον κύκλο σας. Προσοχή στα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Επιβάρυνση σε ψυχολογικό επίπεδο.

Ιχθύς: Είναι μια ήρεμη εβδομάδα χωρίς σασπένς για το δικό σας ζώδιο. Είναι μια περίεργη περίοδος αλλά αυτή η εβδομάδα θα είναι χαλαρή, το έντονο κομμάτι πέρασε. Προσοχή σε μια φιλική ή ερωτική σχέση όπου μπορεί να υπάρξει ένταση στο πρώτο 15ήμερο του μήνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ