Κατερίνα Γερονικολού: Βγαλμένη από άλλη εποχή και άκρως καθηλωτική!

Κατερίνα Γερονικολού: Βγαλμένη από άλλη εποχή και άκρως καθηλωτική!

Σίγουρα δεν την έχετε ξαναδεί έτσι!

Η Κατερίνα Γερονικολού σε μια φωτογραφία βγαλμένη από άλλη εποχή! Φαίνεται να έχει πολύ κοντό μαλλί και φυσικά ένα βλέμμα που σε καθηλώνει!

Η γνωστή ηθοποιός φέτος εμφανίζεται τηλεοπτικά μέσα από την σειρά «Αν ήμουν πλούσιος», ενώ σύντομα στους κινηματογράφους θα προβάλλεται η ταινία του συντρόφου της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, όπου και πρωταγωνιστεί!

Επίσης η Κατερίνα Γερονικολού συμμετέχει στην θεατρική παράσταση «Από Σμύρνη Σαλονίκη» όπου υποδύεται την Ζαχαρούλα. Μια κοπέλα που βόηθαγε στο μαγείρεμα στο αρχοντόσπιτο των Μπαλτατζή στη Σμύρνη, πριν καταστραφεί το 1922. Ήρθε στην Ελλάδα στοιβαγμένη σε ένα πλοίο με ένα μωρό στην κοιλιά, γεμάτη φόβο για το άγνωστο και πόνο για όσους άφησε πίσω στα εδάφη που ακόμα τσουρουφλούσαν, όπως έγραψε η ίδια στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Με μια φωτογραφία λοιπόν μαρτύρησε ποια είναι η εικόνα της Ζαχαρούλας και έτσι είδαμε την Κατερίνα Γερονικολού με πολύ κοντό μαλλί, αλλά και με ένα βλέμμα που καθηλώνει όποιον κοιτάζει τα γαλάζια της μάτια.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

 

View this post on Instagram

 

Η Ζαχαρούλα. Βόηθαγε στο μαγείρεμα στο αρχοντόσπιτο των Μπαλτατζή στη Σμύρνη, πριν καταστραφεί το 1922. Ήρθε στην Ελλάδα στοιβαγμένη σε ένα πλοίο με ένα μωρό στην κοιλιά, γεμάτη φόβο για το άγνωστο και πόνο για όσους άφησε πίσω στα εδάφη που ακόμα τσουρουφλούσαν. Η συνέχεια της ιστορίας της στο «Θέατρον» του Ελληνικού Κόσμου. #ζαχαρούλα #kiaposmirnysaloniki @kiaposmirnisaloniki @mimi_denissi #24oktwvriou #premiera Photo by @xrysa_stav

A post shared by Katerina Geronikolou (@katerina_geronikolou) on

Πηγή: www.youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ