Χάρης Βαρθακούρης: Εξήγησε τον λόγο που στα περισσότερα πλάνα του Globetrotters έχει μούτρα

Χάρης Βαρθακούρης: Εξήγησε τον λόγο που στα περισσότερα πλάνα του Globetrotters έχει μούτρα

Οι «Globetrotters», Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη, ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα», το μεσημέρι της Τετάρτης.

Οι «Globetrotters» Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη, βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα» το μεσημέρι της Τετάρτης.

To ζευγάρι μίλησε για την εμπειρία του στο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας που συμμετέχει, ενώ ο Χάρης Βαρθακούρης αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, γιατί τον βλέπουμε να έχει μούτρα σε μερικά πλάνα.

«Θέλετε την αλήθεια; Αν ρωτάτε εμένα η Αντελίνα δεν είναι 100% αληθινή. Η Αντελίνα έχει ένα διακόπτη. Τουλάχιστον όσο το ζήσαμε στο παιχνίδι. Αυτό ήταν και το πρόβλημά μου εμένα. Για αυτό και στα περισσότερα πλάνα έχω μούτρα. Διότι μπορεί να είμαστε ταλαιπωρημένοι, κουρασμένοι, να καθόμαστε μέχρι να αρχίσει το γύρισμα και να είμαστε με σκυμμένο κεφάλι και μόλις αρχίζουμε έβλεπες την Αντελίνα… “Είναι όλα τέλεια, όλα καταπληκτικά”. Αν κάποιος δείχνει αυτό που αισθάνεται, αυτός είμαι εγώ» είπε, μεταξύ άλλων, ο Χάρης Βαρθακούρης.

Δείτε όλα όσα είπαν ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη εδώ

Πηγή: fthis.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ