Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Θα μπορούσαν στον ΠΑΟΚ να ζητούσαν κόσμο μόνο στην Τούμπα και στην Ξάνθη. Στις έδρες του Ιβάν.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κοπέλα έχασε 68 κιλά και έγινε αγνώριστη (vid)

Πέρασε χρόνια ολόκληρα να μάχεται την παχυσαρκία ενώ δεν άντεχε να δει τον εαυτό της στον καθρέφτη χωρίς να βάλει τα κλάματα.

Κοπέλα έχασε 68 κιλά και έγινε αγνώριστη (vid) | to10.gr

Ωστόσο, η Ντεζιρέ Αλέξις Κάε Μάιζ από τη Βεντούρα της Καλιφόρνια πολεμούσε την παχυσαρκία ολόκληρη τη ζωή της αλλά δεν τη βοηθούσε καθόλου που οι αδερφές της έμοιαζαν με ζωντανές κούκλες Μπάρμπι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η 25χρονη γυναίκα αποκάλυψε ότι ζύγιζε 136 κιλά και μισούσε τον εαυτό της ενώ κάθε φορά που κοιταζόταν στον καθρέφτη έκλαιγε. Όταν, όμως, έκανε γαστρικό bypass, τότε μεταμορφώθηκε και ακολουθώντας παράλληλα δίαιτα και γυμναστική έχασε 68 κιλά και απέμεινε η μισή μέσα σε έναν χρόνο.

«Ήμουν πάντα το μεγαλύτερο παιδί στην τάξη. Ήμουν το μεγαλύτερο σε κάθε αθλητική ομάδα και το μεγαλύτερο στην οικογένειά μου. Όταν ήμουν πέντε ετών γράφτηκα σε ειδικό τμήμα και ξεκίνησα τη δίαιτα και τη γυμναστική στο νηπιαγωγείο» είπε η ίδια. Τίποτα από αυτά δεν έκανε διαφορά και όσο περνούσε καιρός τόσο μειωνόταν η αυτοεκτίμησή του.

«Όταν ήμουν οκτώ ετών διαγνώστηκα με υποθυρεοειδισμό. Αυτό ήταν η απάντησή μου για ποιον λόγο ενώ ήμουν πολύ δραστήριο παιδί ήμουν πάντα άρρωστη και παχιά» προσθέτει. Και πάλι όμως η Ντεζιρέ δεν μπορούσε να έχει ένα υγιές βάρος «Πήγαινα στο γυμναστήριο και έτρεχα στον διάδρομο για μια ώρα καίγοντας 1.000 θερμίδες και φρόντιζα ώστε να τρώω μόνο 500 θερμίδες .Σκεφτόμουν πως αν έκαιγα περισσότερες απ’ όσες παίρνω θα έχανα αμέσως. Αυτό λειτούργησε προσωρινά αλλά πάντα το πρόβλημα επέστρεφε. Έως τα 21 της είχε φθάσει τα 136 κιλά.

Πηγή: athensmagazine.gr