Δημοπρασία αντικειμένων του Έλβις Πρίσλεϊ στη γενέτειρά του

Δημοπρασία αντικειμένων του Έλβις Πρίσλεϊ στη γενέτειρά του

Στο Μέμφις του Τενεσί διοργανώνεται μεγάλη γιορτή για τα γενέθλια του Έλβις Πρίσλεϊ, η οποία θα συνοδεύεται και από δημοπρασία προσωπικών του αντικειμένων

Δύο μέρες πριν τα γενέθλια του Έλβις Πρίσλεϊ, στις 6 Ιανουαρίου – εκείνος είχε γεννηθεί στις 8- διοργανώνεται στο Μέμφις του Τενεσί μεγάλη γιορτή για τα γενέθλια του «Βασιλιά του Rock ‘n Roll». Η γιορτή, που θα συνοδεύεται και από δημοπρασία προσωπικών του αντικειμένων, θα γίνει στο θέατρο στο «The Guest House at Graceland», σε απόσταση μόλις 300 μέτρων από το Graceland, την έπαυλη που ήταν το σπίτι του Έλβις.

Μεταξύ των 271 αντικειμένων που ανήκαν στον «Βασιλιά» περιλαμβάνονται ρούχα, κοσμήματα, αυτόγραφα, αναμνηστικά από συναυλίες και αντικείμενα από το πέρασμά του από το Χόλιγουντ. Όλα προσφέρονται από διάφορους συλλέκτες. Στη δημοπρασία θα μπει και η κουνιστή καρέκλα του Έλβις Πρίσλεϊ. Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, επικαλούμενο το Graceland, η εν λόγω κουνιστή πολυθρόνα – από ξύλο και καφέ βινύλιο – μπορεί να πιάσει μεταξύ 10.000 και 15.000 δολάρια. Ο δικτυακός τόπος της δημοπρασίας είναι ανοιχτός για «χτυπήματα» και η τιμή εκκίνησης για την κουνιστή πολυθρόνα του Βασιλιά είναι 5.000 δολάρια.

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ