Αυτά είναι τα πιο ευαίσθητα ζώδια

Αυτά είναι τα πιο ευαίσθητα ζώδια

Τα 3 αυτά ζώδια έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά μεταξύ τους σε σημείο να μη διαφέρουν ιδιαίτερα.

Κατά βάση όλα έχουν κάποια ευαισθησία. Είτε ανήκουν στα στοιχεία της γης, του αέρα, της φωτιάς.

Του νερού όμως, είναι τα πιο ευαίσθητα και γεμάτο συναισθηματική κυκλοθυμία.

Ιχθύς

Απλά κλαίει εύκολα. Συνήθως κάνει αρνητικά σενάρια χωρίς λόγο και αιτία, την ώρα που απλά βλέπει τηλεόραση, ή ακούει μουσική. Εν τω μεταξύ, είναι από τα ζώδια που όσο επιβεβαίωση και να πάρουν πάντοτε θα ακούνε τις εσωτερικές τους ανασφάλειες.

Φοβούνται να ερωτευτούν αλλά ταυτόχρονα το θέλουν πολύ. Φοβούνται γιατί θεωρούν δεδομένο πως θα πληγωθούν, και το θέλουν γιατί είναι το ιδανικό τους. Να βρούνε τον παραμυθένιο έρωτα που πάντα ήθελαν. Το αρνητικό με τους ιχθείς, είναι ότι δε νευριάζουν να πεισμώσουν με σκοπό να αυτοδυναμωθούν, αλλά μπαίνουν στην ψυχολογία του «θύματος» πολύ εύκολα.

Καρκίνος

Ευαίσθητοι; Ευερέθιστοι; Drama queens? Ξεκάθαρα! Είναι σα να ψάχνουν αιτία για να κάνουν έναν θεατρικό μονόλογο δράματος και νεύρων. Είναι από τα άτομα που όταν αγαπούν αγαπούν πολύ και ποτέ λίγο.

Οι καρκίνοι δε μπορούν τα ημίμετρα γενικά. Ή θα είναι με κάποιον και θα τα δώσουν όλα ή δε θα είναι με κάποιον. Ζηλεύουν εύκολα αλλά το κρύβουν. Επειδή το κρύβουν και δεν εκφράζονται νευριάζουν και ο άλλος πρέπει να μαντέψει τι τους συμβαίνει. Θέλουν να είναι συνέχεια σε επικοινωνία με τη μητέρα τους γιατί τη λατρεύουν. Οικογένεια, σπίτι, παιδιά, είναι οι βασικές τους αξίες. Κλαίνε στο άσχετο και έχουν εξαιρετική μνήμη.

Σκορπίοι

Ε βέβαια και είναι ευαίσθητοι! Δείχνουν πάντα μία εμφάνιση κυνική, αλλά δεν ισχύει σχεδόν ποτέ. Οι Σκορπιοί έχουν τρομερές άμυνες και εγωισμό που θα τους κάνει να κρύψουν αυτά που αισθάνονται. Όταν έχουν σχέση και είναι ερωτευμένοι κάνουν το πιο τέλειο σεξ. Η ζήλια τους όμως ξεπερνά τα όρια. Έχουν συνέχεια την ανασφάλεια ότι δεν είναι αρκετοί και καταλήγουν να γίνονται πολύ κτητικοί.

Κλαίνε σχετικά συχνά αλλά κάποιες φορές το κάνουν χειριστικά για να περάσουν το δικό τους. Είναι πανέξυπνοι και έχουν έντονη αυτοπειθαρχία. Δεν «εγκαταλείπουν» όπως οι ιχθείς αλλά είναι σα να επιλέγουν να «πληγώνονται» και να μένουν σε τοξικές σχέσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ