Τα δανεικά της Ελένης Μενεγάκη (vid)

Τα δανεικά της Ελένης Μενεγάκη (vid)

Η ομολογία της Ζήνας Κουτσελίνη για την οικονομική βοήθεια που της έδωσε η Ελένη Μενεγάκη για το σπίτι της. (video)

Η Ζήνα Κουτσελίνη, αποκάλυψε ποια είναι η σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη, στην οποία όπως είπε έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Όπως εξομολογήθηκε η γνωστή παρουσιάστρια, με την τηλεοπτική της αντίπαλο έχει εξαιρετική σχέση, καθώς είναι ένας άνθρωπος που την έχει στηρίξει πολύ.
«Περάσαμε πολλά με την Ελένη. Όσα χρόνια και να περάσουνε, έχουμε ανταλλάξει τόσα πράγματα μεταξύ μας, έχουμε πει τόσες αλήθειες μεταξύ μας. Δε θα ξεχάσω ποτέ την ημέρα που παντρευόταν τον Γιάννη και βγήκαμε μαζί. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη μέρα που μου έδωσε τα χρήματα για να πάρω το πρώτο μου σπίτι και με βοήθησε και μου είπε “Ζήνα πάρε αυτά τα δύο εκατομμύρια”. Ποτέ δε τα ζήτησε πίσω. Tώρα της κάνω πλάκα και της λέω πώς αν στα γεράματα δεν έχω θα της ζητήσω» ανέφερε η παρουσιάστρια, μιλώντας την εκπομπή DOT.

Επίσης, η Ζήνα Κουτσελίνη, ανέφερε επίσης πως οι περισσότεροι άνθρωποι σ’ αυτόν τον χώρο της έχουν φερθεί καλά όμως έχει βιώσει και την αχαριστία από παρουσιάστρια που έχει βοηθήσει και εκείνη της φέρθηκε με άσχημο τρόπο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ