Το άγνωστο τάμα της Ιωάννας Τούνη (pics)

Το άγνωστο τάμα της Ιωάννας Τούνη (pics)

Αυτό δεν το ξέραμε για την Ιωάννα Τούνη

Αυτό ομολογουμένως δεν το ξέραμε για την Ιωάννα Τούνη!

Το ταξίδι στην Ρόδο

Η γνωστή επιχειρηματίας βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Ρόδο, καθώς η νονά της βαφτίζει το δικό της μωρό. Με αφορμή αυτό το γεγονός, η Ιωάννα Τούνη εξέφρασε δημόσια τις σκέψεις της και μοιράστηκε την συγκίνησή της για ένα τάμα που κανείς δεν γνώριζε….

Το άγνωστο τάμα

«Σήμερα βαφτίστηκε το πνευματικό μου αδελφάκι στην Παναγιά Τσαμπίκα στην Ρόδο… το νησί που γεννήθηκα & έμεινα μέχρι να γίνω τριών χρόνων! Από τα πράγματα που έμαθα σήμερα… είναι πως η μαμά μου είχε τάμα στην Παναγιά Τσαμπίκα να αποκτήσει παιδάκι (& κάπου εκεί εμφανίστηκα εγώ)!!! 26 χρόνια μετά ανεβήκαμε ξανά τα 300 σκαλιά για το εκκλησάκι αυτό. . . Γιατί η νονά μου βαφτίζει το δικό της μωρό! Δεν είμαι καθόλου άνθρωπος της εκκλησίας. Αλλά συγκινήθηκα πολύ σήμερα… και όοοοταν με το καλό κάνω δικό μου μωρό, θα ήθελα να το βαφτίσω εδώ πάνω», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε φωτογραφίες από την βάπτιση

Ο νέος σύντροφος της

Τους τσακώσαμε: Η Ιωάννα Τούνη και ο νέος της σύντροφος έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση!

Η νέα συνέντευξη της Ιωάννας Τούνη

«Γράφτηκε ότι είμαι σε σχέση με έναν τερματοφύλακα, τον Πασχαλάκη, με τον οποίον δεν έχω καν συστηθεί ποτέ. Από πού τους ήρθες και πού το στήριξαν;» απάντησε η Ιωάννα Τούνη ενώ λίγο αργότερα επιβεβαίωσε την νέα είδηση πως είναι σε σχέση «Δεν μπορώ να μην επιβεβαιώσω την είδηση του Νίκου Μουτσινά. Ναι, κάτι έχω στη ζωή μου. Προς το παρόν είναι στην αρχή, αλλά είναι σούπερ».

Η ίδια, ωστόσο, με ανάρτησή της στο Instagram, διέψευσε τις φήμες, λέγοντας μάλιστα ότι δεν τον ξέρει καν.

Ιδού και οι αποδείξεις:

Η αποκάλυψη ήρθε σήμερα

Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι ο γνωστός τερματοφύλακας, όχι μόνο δεν έχει σχέση με την Ιωάννα Τούνη, αλλά απολαμβάνει τον έρωτα στην αγκαλιά μιας τραγουδίστριας.

Θα ξαναπάει σαν παίκτρια στο My Style Rocks;

«Δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση για να παρουσιάσω το My Style Rocks. Μάλιστα, διάβαζα δημοσιεύματα ότι θα ξαναπάω σαν παίκτρια. Γιατί να πάω ξανά να διαγωνιστώ σε ένα παιχνίδι που διαγωνίστηκα δύο χρόνια πριν; Για παρουσιάστρια δεν ξέρω αν μου γινόταν πρόταση τι θα έκανα. Σίγουρα δεν θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου κριτική επιτροπή»είπε η Ιωάννα Τούνη.

Η κοινή τους δημόσια εμφάνιση

Ο περιβόητος Χρήστος, όπως ονομάζεται ο  νεαρός δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη. Μαζί βρέθηκαν στην ορκωμοσία της κολλητής φίλης και συνεργάτιδας της Ιωάννας Τούνη και εκεί η πρώην παίκτρια του My style rocks ανάρτησε βίντεο από τις στιγμές της ορκωμοσίας, κάνοντας tag τον σύντροφό της!

Ιδού!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ