Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι η πιο όμορφη Ελληνίδα ηθοποιός (pics)

Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι η πιο όμορφη Ελληνίδα ηθοποιός (pics)

Η Τόνια Σωτηροπούλου διαπρέπει στο εξωτερικό παρά το γεγονός ότι στην Ελλάδα αντιμετωπίζει δυσκολίες και δεν δέχεται προτάσεις από τηλεοπτικά σίριαλ.

Πριν από λίγο καιρό η Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μεταξύ άλλων είπε πως στην Ελλάδα συναντά κλειστές πόρτες στο ελληνικό καλλιτεχνικό στερέωμα. Ωστόσο στο εξωτερικό διαπρέπει. Ζευγάρι με τον τραγουδιστή και συνθέτη Κωστή Μαραβέγια τραβούν τα φώτα της δημοσιότητας όπου κι αν βρεθούν, ενώ παραμένουν ένα από τα πιο hot ζευγάρια της show biz.

Φυσικά κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει πως το μελαχρινό κορίτσι από τη Θεσσαλονίκη εκτός από υπέροχο βλέμμα έχει και απίστευτη κορμοστασιά.

«Η εμφάνισή μου είναι πολύ μεγάλο δώρο και δεν προσπάθησα για αυτήν. Είμαι ευγνώμων που είμαι όμορφη. Φυσικά έχω και ατέλειες, όπως όλοι οι άνθρωποι. Προκειμένου να έχω καλό σώμα, κάνω καθημερινά γυμναστική», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Τόνια Σωτηροπούλου αναφορικά με την εμφάνισή της.

«Δεν έχω το σωματότυπο της αδύνατης κοπέλας που δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα. Παρ’ όλα αυτά, δεν θα μπορούσα να υποφέρω προκειμένου να καταφέρω να χτίσω ένα τέλειο σώμα, αν και θαυμάζω την πειθαρχία όσων το καταφέρνουν», προσθέτει.

Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι αρκετά ενεργή και στο Instagram. Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες που αναρτά συγκεντρώνουν χιλιάδες likes από τους φανατικούς ακολούθους της και ενίοτε προκαλούν και «εγκεφαλικά» κυρίως στον ανδρικό πληθυσμό.

    

Πηγή: pagenews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ