Γιατί η Λέχου μάλωσε την Γερμανού

Η ηθοποιός ενοχλήθηκε από τον τρόπο που η παρουσιάστρια σχολίασε τη δήλωσή της για το τηλεφώνημα που είχε δεχτεί για τις «Άγριες Μέλισσες».


Γιατί η Λέχου μάλωσε την Γερμανού | to10.gr

Με την Ναταλία Γερμανού τα «έβαλε» η Κατερίνα Λέχου και κυρίως με τον τρόπο τον οποίο η παρουσιάστρια την αποκάλυψη της ηθοποιού για την πρόταση που της είχαν κάνει για τις «Άγριες Μέλισσες». Η Κατερίνα Λέχου, χωρίς να μασήσει τα λόγια της, τής εξέφρασε την ενόχλησή της για να της πουν ότι δεν έχουν πει τίποτα για εκείνη.

«Δεν το σχολίασες καλά αυτό την προηγούμενη φορά. Αυτό για τις Άγριες Μέλισσες. Έχω στεναχωρηθεί λίγο με αυτό και δεν θέλω να το συζητήσω. Δεν ξέρω, ο κόσμος ξεχνάει. Κάτι λέγατε την προηγούμενη φορά και λέγατε ότι δεν είναι ωραίο να λέμε τι μας έχουν προτείνει… Έχω πει κι άλλα στο παρελθόν.

Σοβαρή προσπάθεια σε ένα αστείο πρωτάθλημα…

Εννοείται ότι είμαστε όλοι καθόλου αναντικατάστατοι και είμαστε όλοι υπό κριτική, μας διαλέγουν και μας βάζουν κάπου ανά πάσα στιγμή… Αυτές οι δουλειές δεν έχουν κάτι δεδομένο. Ανέφερα αυτό για τις Άγριες Μέλισσες και έγινε μια ανακύκλωση… Δε ξέρω, ανάθεμα την ώρα που μίλησα γι΄αυτό, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ.

Δεν παίξατε απόσπασμα, σε μια κουβέντα που κάνατε εδώ είπατε ότι δεν είναι ωραίο οι άνθρωποι να αναφέρουν τι τους έχουν προτείνει και τι δεν τους έχουν προτείνει. Εγώ το είπα αυθόρμητα. Δεν με ζητήσαν κιόλας απλά με πήραν τηλέφωνο, δεν μεταφράστηκε σωστά, παραφράστηκε και δεν θα το ξαναπώ ποτέ.

Ότι εγώ το είπα ότι θέλανε εμένα και καμία άλλη, μπορεί να είχαν πάρει άλλες 20 μαζί με εμένα. Εννοείται ότι δεν είμαι μοναδική, είσαι μαζί με άλλους και αναμετριέσαι κάθε φορά για έναν ρόλο.

Σκέφτονται τη Ναταλία, τη Λίτσα… Δεν μπορούσα να πάω γιατί έκανα πρόβες για το θέατρο… Από εκεί και πέρα δεν συζητήθηκε τίποτα, δεν ξέρω καν αν θα με παίρνανε και ποτέ. Η παραγωγή όταν ετοιμάζει κάτι βολιδοσκοπεί πολύ κόσμο. Όπως και από το νησί, το ξέρατε ότι είχαμε περάσει από οντισιόν όλο το ελληνικό θέατρο;»

Δείτε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη της Κατερίνας Λέχου στη Ναταλία Γερμανού:

Πηγή: protothema.gr

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η Ελευθερία Καρναβά είναι σκέτη... κόλαση!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο