Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Είναι απαράβατος όρος ο σύντροφός μου να μην έχει social media»

Δείτε για ποια πρόκειται...


Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Είναι απαράβατος όρος ο σύντροφός μου να μην έχει social media» | to10.gr

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στην παράσταση Από Σμύρνη…Σαλονίκη στο θέατρο Παλλάς, ενώ παράλληλα τη βλέπουμε στη σειρά του Alpha Κρατάς Μυστικό και στην σειρά του ΣΚΑΪ Θα γίνει της πολυκατοικίας.

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real και μίλησε μεταξύ άλλων για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο άντρας που είναι δίπλα της.

Σοβαρή προσπάθεια σε ένα αστείο πρωτάθλημα…

«Οι ενέργειες και η χημεία που συμβαίνει όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο, ο τρόπος που μιλάει, ο που κινείται, που σε φλερτάρει, μπορεί να αποδειχθεί πολύ γοητευτικός και να σου αρέσει ακόμα και αν είναι άσχημος. Αυτός μου αρέσει να είναι δίπλα μου, και δεν θα σου πω κάτι παραπάνω. Δεν ζηλεύω. Όμως, αν δω ότι δεν είμαι προτεραιότητά του, έχουμε θέματα. Δεν μπαίνω σε διαδικασία να ψάξω κινητό, φοβάμαι τι θα δω.

Πιο πολύ μπορώ μόνη μου να καταλάβω τι συμβαίνει, αν με θέλει όσο τον θέλω, παρά να βρω στοιχεία, γιατί σήμερα… όλοι μιλούν με όλους. Ακόμα και αν έχεις την Κωνσταντίνα Μιχαήλ δίπλα σου, ακόμα και αν έχει την Αντζελίνα Τζολί, θα την κάνεις την βλακεία σου. Είναι απαράβατος όρος ο σύντροφός μου να μην έχει social media», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Πηγή: Newsit.gr

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η Ελευθερία Καρναβά είναι σκέτη... κόλαση!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο