Καμία έκπληξη: Αυτός αναδείχθηκε καλλιτέχνης της δεκαετίας…

Καμία έκπληξη: Αυτός αναδείχθηκε καλλιτέχνης της δεκαετίας…

Με αφορμή το τέλος της δεκαετίας που διανύουμε το επίσημο τσαρτ του Billboard ανακοίνωσε τον καλλιτέχνη που ξεχώρισε και βρέθηκε στην πρώτη θέση.

Ο καλλιτέχνης λοιπόν, που κυριάρχησε στην μουσική βιομηχανία και ιδιαίτερα στο τσαρτ του Billboard δεν είναι άλλος από τον Drake.

Ο 33χρονος τραγουδιστής, μουσικός, συνθέτης και ηθοποιός κατάγεται από το Τορόντο του Καναδά και βρίσκεται στη μουσική βιομηχανία απο το 2007 όπου και κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ  «Room for improvement».

Από την αρχή της καριέρας του κατάφερε να ξεχωρίσει και να κάνει αισθητή την παρουσία του στον απαιτητικό χώρο της μουσικής.

Με το τελευταίο του άλμπουμ «Scorpion» σε ρυθμούς rnb και hip-hop βρέθηκε για πολλές εβδομάδες στην κορυφή του Billboard και όλα τα τραγουδια του άλμπουμ μπήκαν στην κορυφαία δεκάδα του τσάρτ.

Ο Drake ασχολείται και με τον χώρο της μόδας καθώς έχει δική του σειρά ρούχων. Eπίσης, έχει δικό του ραδιοφωνικό πρόγραμμα στο Beats radio1 και είναι πρεσβευτής και υποστηρικτής της ομάδας των Τορόντο Πάπτορς στο μπάσκετ.

Πριν από 2 χρόνια ανακοίνωσε πως έχει έναν γιο με την διάσημη πορνοστάρ, Μπρούσο. Την Μπρούσο την γνώρισε μετά τον χωρισμό του με την Τζένιφερ Λόπεζ το 2017 και ήδη τον Μάιο του ίδιου έτους ήταν 3 μηνών έγκυος στο παιδί του τραγουδιστή.

 

Πηγή: www.fthis.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ