Ποια είναι τα ενοχλητικά πράγματα που κάνουν τα ζευγάρια

Ποια είναι τα ενοχλητικά πράγματα που κάνουν τα ζευγάρια

Είναι ενοχλητικά, φέρονται σαν μην υπάρχει κανείς τριγύρω, σε κάνουν να νιώθεις άβολα. Κυρίες και κύριοι, σας παρουσιάζουμε τα χειρότερα πράγματα που κάνουν τα ζευγάρια.

Πριν έρθουν τα πρωτοβρόχια στη σχέση, το κάθε ζευγάρι ζει στη δική του φούσκα. Έχουν δηλητηριαστεί από τον έρωτα και δε βλέπουν τι πραγματικά συμβαίνει γύρω τους· αν θέλεις μπορείς και να τους παρομοιάσεις με μεθυσμένους. Αλλάζει η φωνή τους, φέρονται σα να βρίσκονται στο δωμάτιο τους, μιλάνε –υπερβολικά- για το σεξ, με λίγα λόγια η παρέα μαζί τους δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο. Και θα το αποδείξουμε ευθύς αμέσως.

Μιλάνε σαν να τα περιτριγυρίζουν κουτάβια

Αυτό το αστείο κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Όσοι κάθονται τριγύρω νιώθουν ετεροντροπή. «Θέλεις να μοιλαστούμε το επιδόρπιο;» «Αχνε μωγιάκι μου». Θα ήταν υπέροχο -για τον υπόλοιπο κόσμο- αν τα ζευγάρια περνούσαν απευθείας στο στάδιο που ρεύεται ο ένας μπροστά στον άλλο.

Είναι αυτοί και κανένας άλλος

Υπάρχουν ζευγάρια που σέβονται την παρέα τους και υπάρχουν και ζευγάρια που δε δείχνουν έλεος. Πιάνουν πάντα τον καναπέ και μετά από δύο μπύρες αρχίζουν να χουφτώνονται. Εννοείται πως έχουν την ψευδή εντύπωση ότι δεν τους έχει πάρει μύτη κανείς.

Τα ποστ τους είναι πιο βαρετά και από το σιδέρωμα

Σέλφι στα βουνά, σέλφι στις θάλασσες, σέλφι στις προβλήτες, σέλφι στα λιμάνια. Ο μόνος λόγος που καταλαβαίνεις ότι βρίσκονται σε αυτές τις τοποθεσίες είναι κάποια υπολείμματα τοπίου γύρω από τις φάτσες τους και η λεζάντα τους. Τα μπραντς και τις ναπολιτάνες που ανεβάζουν σε στόρι, δε θα τα σχολιάσουμε.

Γκρινιάζουν με το παραμικρό

Όταν βρίσκονται μεσ’ τα μέλια και κάτι διαταράξει αυτήν την τη πανδαισία συναισθημάτων, νιώθουν ότι γκρεμίστηκε η γη κάτω από τα πόδια τους. Θα σε πάρουν τηλέφωνο για να σου πουν ότι είχανε κανονίσει να πάνε σινεμά, αλλά κανείς από τους δύο δεν έκλεισε εισιτήρια ενώ είχε πει αυτός ότι θα κλείσει, και τελικά κατέληξαν να βλέπουν ισπανικό κινηματογράφο. Εκεί χρειάζεται μία μητέρα να σου πάρει το τηλέφωνο από τα χέρια και να του/ης πει «Τα παιδάκια στην Αφρική δεν έχουν σινεμά και εσύ παραπονιέσαι γι’ αυτό;». Πραγματικά, αυτή η θυμόσοφη ρήση της μάνας ταιριάζει παντού.

Φουσκώνουν από περηφάνεια για το σεξ που κάνουν

Κατ’ αρχάς το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του, είναι δικό του θέμα. Σε δεύτερη ανάλυση, οφείλουν να δείξουν ενσυναίσθηση απέναντι στον φίλο που έχει να κάνει δύο μήνες σεξ.

Γίνονται μία οντότητα

Παίρνεις τηλέφωνο τον φίλο σου να πάτε για καφέ, σου απαντάει «αχ, θα έρθουμε, τι ώρα;». Δεν τίθεται θέμα συμπάθειας εδώ, αλλά αν θέλει ο φίλος/η να μιλήσει για το σεξ που έκανε μετά από δύο μήνες ξηρασίας, με τι άνεση να το πει;

Αδιαφορούν για τους φίλους τους

Η γνωστή ιστορία: φίλος ερωτεύεται, φίλος κάνει σχέση, φίλος εξαφανίζεται. Το κάρμα όμως εκδικείται, κι όταν χωρίσει θα μάθει ότι όλη η παρέα του έχει κάνει σχέση.

Συγκρίνουν τους εαυτούς τους με φανταστικούς χαρακτήρες

Προφανώς και όλα τα ζευγάρια είναι: ο Μάρσαλ και η Λίλι από το How I met your Mother και ο Τσάντλερ και η Μόνικα από τα Φιλαράκια· στη χειρότερη των περιπτώσεων θα σου πουν ότι είναι ο Ρος και η Ρέητσελ. Ας πρωτοτυπήσουν τουλάχιστον.

Πηγή:in2life.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ