Ξέρεις τι κάνει το κάθε ζώδιο να χάνει το ενδιαφέρον του;

Ξέρεις τι κάνει το κάθε ζώδιο να χάνει το ενδιαφέρον του;

Το ενδιαφέρον χάνεται εύκολα όταν ο έρωτας αρχίζει να ξεθωριάζει. Αν βρίσκεσαι σε αυτήν τη φάση, δες με τι ξενερώνει το κάθε ζώδιο.

Κριός

Το ζώδιο που λατρεύει τις ανατροπές και την θέλει να μένει πάντα σε εγρήγορση, και ταυτόχρονα λίγο επιπόλαιο, χάνει το ενδιαφέρον του όταν συζητάτε τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά που μιλάτε. Του αρέσει του Κριού να ενθουσιάζεται και να υπάρχει λίγη ένταση. Είναι ζώδιο της φωτιάς άλλωστε.

Ταύρος

Θα περίμενε κανείς ότι ο υπομονετικός Ταύρος δεν έχει πρόβλημα να περιμένει. Στον έρωτα, όμως, δεν υπάρχουν κανόνες. Ο Ταύρος θέλει να νιώθει ασφάλεια και σταθερότητα. Αν χρησιμοποιήσεις την αδιαφορία για να τον κρατήσεις, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα ξενερώσει.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος ερωτεύεται εγκεφαλικά, πρώτα απ’ όλα. Το πρόβλημα του είναι ότι χάνει πολύ εύκολα και γρήγορα το ενδιαφέρον του, αν του δώσεις έναν λόγο. Είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση και το ίδιο θέλει από εσένα ώστε να συνεχίζει να σε θαυμάζει. Όσο πιο ανασφαλής γίνεσαι, τόσο εκείνος ξενερώνει.

Καρκίνος

Στόχος του καλοκαιρινού ζωδίου είναι να κάνει οικογένεια και παιδιά, να μετακομίσει στο μικρό σπίτι στο λιβάδι και να περάσει εκεί το υπόλοιπο της ζωής του. Παράλληλα είναι και ανασφαλής· εάν, λοιπόν, δεν επενδύεις χρόνο στη σχέση, πάει το πουλάκι, πέταξε.

Λέων

Ο Λέων είναι λιγάκι drama queen, στον έρωτα, στις σχέσεις -η ζωή του όλη περιστρέφεται γύρω από ένα δράμα. Θέλει να έχει την αμέριστη προσοχή σου και να τον θαυμάζεις. Αν σε δει να γελάς με τα αστεία κάποιου περισσότερο από ότι με τα δικά του ή οτιδήποτε υποδηλώνει ότι έχεις εστιάσει σε κάποιον άλλο, ξενερώνει αρκετά.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι δημοφιλής για την σχολαστικότητά του σχετικά με την καθαριότητα. Ένας παρθένος, όμως, δεν είναι μόνο αυτό. Η τελειομανία του παρατηρείται σε διάφορες πτυχές της ζωής του, συμπεριλαμβανομένης και της ερωτικής. Θέλει να έχει την τέλεια σχέση, αυτή που βλέπει στις ταινίες. Αν εσύ δεν φροντίσει να του το δώσεις αυτό –όπως να του ετοιμάσεις ένα δείπνο έκπληξη, θα μείνεις έκπληκτος με το πόσο γρήγορα θα εξαφανιστεί.

Ζυγός

Ως γνωστό, ο ερωτικός Ζυγός, αυτός που γοητεύει τα πλήθη, ο PR του ζωδιακού, ζει και αναπνέει για τον έρωτα. Είναι ερωτευμένος με τη ζωή, με την Τέχνη, με τον ίδιο τον έρωτα. Θα χάσει το ενδιαφέρον του, αν αρνείσαι συστηματικά να βάλεις ταμπέλα στη σχέση σας.

Σκορπιός

Η μυστήρια και συνάμα απλή προσωπικότητα του ζωδιακού. Ερωτεύεται δύσκολα, αγαπά παθιασμένα, του αρέσει το σεξ, σιχαίνεται την προδοσία και είναι ζηλιάρης. Μάντεψε τι μπορεί να τον ωθήσει να χάσει το ενδιαφέρον του. Το ψέμα.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι αλέγρος, έξω καρδιά ·εξωστρεφής, σε περίπτωση που δεν τον κατάλαβες. Η ζωή τον γοητεύει, θέλει κάθε μέρα να μαθαίνει και κάτι καινούριο, γιατί διαφορετικά νιώθει ότι χάνει τον χρόνο του. Αν εσύ είσαι ζηλιάρης και του κάνεις σκηνές κάθε μέρα, θα χάσει το ενδιαφέρον του για τη ζωή και θα σε πάρει και εσένα η μπάλα.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι κι αυτός ένα απλό ζώδιο. Γενικά, είναι λιγάκι ψυχρός, λιγάκι απόμακρος, λειτουργεί με την λογική και όχι με το συναίσθημα. Θα χάσει το ενδιαφέρον του αν είσαι λάτρης του ρομαντισμού και του κάνεις γλυκανάλατες χολιγουντιανές εκπλήξεις.

Υδροχόος

Αν ο Αιγόκερως και ο Σκορπιός είναι απλοί άνθρωποι, ο Υδροχόος είναι το ακριβώς το αντίθετο. Είναι απρόβλεπτος, δεν μπορείς να ορίσεις τι του αρέσει, θα βρει την ομορφιά στα παράξενα, είτε εναλλακτικά είτε mainstream. Λυπάμαι, αλλά αν είσαι βασικός/ια, θα χάσει μέσα σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου το ενδιαφέρον του.

Ιχθείς

Όλα τα κλισέ για τον Ιχθύ ισχύουν: ναι είναι συναισθηματικός, ναι είναι λιγάκι στον κόσμο του, είναι και λιγάκι ευαίσθητος. Αυτό όμως που δεν είναι κλισέ, είναι ότι θα χάσει το ενδιαφέρον του αν είσαι αρκετά συναισθηματικός. Δε χωράνε δύο υπερβολικά ρομαντικοί σε μία σχέση.

Πηγή: in2life.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ