Οι «in relationship» κολλητοί σου, δεν θα στα πουν όλα…

Οι «in relationship» κολλητοί σου, δεν θα στα πουν όλα…

Οι φίλοι μας δε μας τα λένε όλα. Ή τουλάχιστον κάποια πράγματα δεν σκέφτονται καν να τα αναφέρουν.

Νομίζεις ότι ο φίλος σου (ή οι δύο φίλοι σου που είναι ζευγάρι) σου τα λέει όλα; Πλανάσαι. Η ζωή τους δεν κυλάει ρολόι και αυτά που σου λένε δεν είναι πάντα αλήθεια. Μην ανησυχείς πάντως, για αθώα ψέματα πρόκειται.

Δε σε λυπούνται

Έχεις την εντύπωση ότι ο φίλος που είναι σε σχέση, σε λυπάται και γι’ αυτό προσπαθεί να σε «φτιάξει». Σου έχουμε νέα: ο λόγος που ένας φίλος σου προσπαθεί να συ βρει ταίρι, δεν είναι επειδή έχεις καιρό να κάνεις σεξ (οκέι, λίγο και γι’ αυτό) αλλά επειδή θέλει να βγαίνετε ζευγαράκια.

Λένε ψέματα, το σπίτι δεν είναι «ακατάστατο»

Εκείνος ο φίλος που έχεις και είναι σε σχέση, κάποιες φορές θα σου πει ψέματα. Όχι. Δε θέλει να έρθει σπίτι σου, όχι δε θέλει να πας εσύ στο δικό του., ούτε να βγει έξω για φαγητό ή ποτό. Θέλει να κάτσει σπίτι, να χουχουλιάσει με πίτσα και σειρές. Και η δικαιολογίες «έχω να ξυπνήσω νωρίς» ή «πρέπει να περάσω από τη μητέρα μου» ή «το σπίτι μου είναι ακατάστατο» είναι σε μεγάλο ποσοστό κουραφέξαλα.

Νιώθουν παράξενα

Αν είναι το μόνο ζευγάρι στην παρέα, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα νιώθουν περίεργα. Σκέψου πώς νιώθει κάποιος που είναι σινγκλ σε μία παρέα με ζευγάρια· κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με ένα ζευγάρι που περιβάλλεται από σινγκλς. Περνάνε δύσκολα και γι’ αυτό θέλουν να σου βρουν σύντροφο.

Προφανώς και δεν κάνουν σεξ κάθε βράδυ

Τον πρώτο καιρό της σχέσης, θα άκουγες από τον φίλο συ ότι το σεξ είναι τέλειο, ότι πήγαν άυπνοι στη δουλειά επειδή έκαναν σεξ όλο το βράδυ κι όλα αυτά τα ωραία που συμβαίνουν στην αρχή. Αν έχεις μείνει σ’ αυτά τα δεδομένα και έχει περάσει καιρός, να είσαι σίγουρος ΄τοι σεξ κάνουν δύο φορές την εβδομάδα και ο λόγος που τους βλέπεις χαρούμενους είναι επειδή πήραν αφυγραντήρα.

Ναι, μαλώνουν και για τα λεφτά

Δεν είναι απαραίτητο να χρωστάει ο ένας στον άλλο λεφτά για να μαλώσουν. Υπάρχουν πολλοί ακόμη λόγοι, οι οποίοι αφορούν τα λεφτά και μπορεί να αποτελέσουν λόγο τσακωμού. Για παράδειγμα, η απόκρυψη μιας πληροφορίας ή το άλλο το πιο ύπουλο: το ψέμα για την τιμή του προϊόντος. Μία άλλη περίπτωση είναι ο ένας από τους δύο να κλείσει ένα ακριβό δωμάτιο και μετά ο άλλος να είναι υπο-χρεωμένος να δώσει τα μισά. Εσύ φυσικά το μόνο που θα μάθεις είναι το πόσο ωραίο ήταν το δωμάτιο.

Ίσως και να μη σε συμπαθεί η σχέση τους

Πίστεψέ μας, αν το ταίρι του φίλου σου δε σε συμπαθεί, το πιθανότερο είναι ότι κανείς δε θα σου το πει.

Ορισμένες φορές σε ζηλεύουν

Ζηλεύουν το γεγονός ότι δε χρειάζεται να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν. Ίσως μερικές φορές να ζηλεύουν επειδή σε φλερτάρουν. Το φανταζόσουν, υποθέτουμε, αλλά είπαμε να σ’ το υπενθυμίσουμε.

Ίσως και να μη θέλουν πραγματικά να βγουν για ποτό

Ο μόνος λόγος που θα βγουν μαζί σου είναι γιατί θέλουν να σε δουν. Στην πραγματικότητα, δε θέλουν καθόλου να αποχωριστούν το άνετο σπίτι τους κα να κλειστούν σε ένα μαγαζί με καπνίλα και μεθυσμένο κόσμο. Τι να το κάνουν άλλωστε;

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ